Sanda Rašković Ivić: Prelazak Jovanovića u SSP bio bi neprijateljski gest

Politika

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da bi eventualni prelazak bivšeg potpredsednika te stranke Nikole Jovanovića u Stranku slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa bio „neprijateljski gest“ prema Narodnoj stranci, ali i prema SSP-u.

  • Jovanović nije samo ružno govorio o (predsedniku Narodne stranke) Vuku Jeremiću, već i o Mariniki Tepić, koja je potpredsednica stranke u koju bi on želeo da pređe. Marinika u ovom trenutku reskira svoj život boreći se sa aferama SNS-a i stoga bi bila ogromna uvreda dovesti u svoju stranku čoveka koji je sve to govorio o njoj. To je mnogo veća uvreda za SSP, a o Mariniki Tepić da ne govorim, rekla je Sanda Rašković Ivić za portal Nova.rs.

Sanda Rašković Ivić rekla je da je Jovanoviću „veoma često jezik brži od pameti i da on ume svašta da izgovori“, te da stoga ne misli da je snimanje razgovora sa njim bilo koordinisano.

  • U celoj ovoj priči se zanemaruje činjenica da je on davao šovinističke izjave o Vuku Jeremiću i seksističke o Mariniki Tepić, rekla je Sanda Rašković Ivić.

Sanda Rašković Ivić, koja je psihijatar i profesor Visoke zdravstvene strukovne škole u Beogradu, rekla je da je Jovanović „izgubio kompas i zato mu se sve ovo desilo“.

  • Njegova priča kako je sve montirano nije preterano inteligentna i nema neke osnove. Slažem se da nije u redu nekoga snimati, ali ovde je suština na sadržaju. Reč je o veoma ružnim rečima koje dolaze iz njegovih usta. To nisu montirani snimci, to je on zaista rekao, navela je Sanda Rašković Ivić.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.