SAVEZ STUDENATA PRAVNOG FAKULTETA U KRAGUJEVCU PODRŽAVA ODLUKU ĐUKANOVIĆA DA SUSPENDUJE AKTIVNOSTI U SNS-U

Politika

Savez studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu je jedina studentska organizacija u Srbiji koja se uvek oglasava povodom aktuelnih politickih i pravnih pitanja, navodi se u saopštenju ove studentske organizacije i dodje:

  • Tako i ovog puta smatramo da moramo prokomentarisati ovu aktuelnu politicku situaciju. Naime, mi iako se ne slazemo sa politikom Vladimira Djukanovica apsolutno podrzavamo njegov potez da suspenduje svoje stranacke aktivnosti iz revolta zbog bahacenja pojedinih funkcionera. Ovakvo bahacenje vidimo i na lokalu, gde su lokalni odbornici u Skupstini grada vec nekoliko decenija. Fotelju kao da su nasledili od predaka, a cuvaju je po cenu najmanje svog obraza.
  • Slazemo se da ovom bahacenju se mora stati na kraj jer cela Srbija zna koliko politicki funkcioneri trose novac gradjana na zadovoljavanje njihovih ličnih potreba. Smatramo da su oni tu zbog naroda, a ne narod zbog njih. U skupim odelima, automobilima, luksuznim vilama, blinkerima na vozilima se ne zastupaju interesi naših građana. Mi podržavamo zvaničnu politiku Srbije i sviđa nam se u kom pravcu ide naša država ali ovakvom ponašanju se mora stati na put i ono mora pod hitno prestati. Na primer, umesto novac koji naši lokalni političari uzimaju na iće i piće, bolje bi bilo da daju za renoviranje autobuske stanice u Kragujevcu ili da renoviraju Klinički centar. Savez studenata Pravnog fakukteta u Kragujevcu će se kao i do sada, hrabro, uvek oglašavati i objektivno isticati činjenice.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.