SAVEZ ZA SRBIJU: DRUGAČIJE MIŠLJENJE NE MOŽE, A MAGACIN ZA CIPELE – MOŽE

Politika

Aktuelna vlast je u Loznici i Pančevu odbila da odobri sale za održavanje tribina Saveza za Srbiju, ali to nas neće obeshrabriti i sprečiti da ih u tim mestima održimo i razgovaramo sa građanima o načinima rešavanja njihovih problema, navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju.

U Loznici lokalna vlast odbija da odgovori na zahtev za korišćenje skupštinske sale, a u Pančevu su otišli korak dalje pa su pisanim putem odbili uz obrazloženje da Velika sala Skupštine grada Pančeva nije određena kao prostor primeren za održavanje javnih skupova na području grada Pančevo. Ali zato izgleda jeste prostor primeren da služi kao magacin za cipele, saopštava Savez za Srbiju i dodaje:

  • To je dakle demokratija po meri ove vlasti – drugačije mišljenje ne može, a magacin za cipele može. Ovi očajnički pokušaji opstrukcije su nas samo dodatno uverili u nužnost postojanja Saveza za Srbiju kao alternative ovoj lošoj vlasti. Savez za Srbiju će, bez obzira na ovo, održati tribine u ovim mestima – već 25. septembra smo u Pančevu, a nakon toga i u Loznici. To je dakle demokratija po meri ove vlasti – drugačije mišljenje ne može, a magacin za cipele može.

Fotografija: Savez za Srbiju

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.