SAVEZ ZA SRBIJU: HULIGANI I VEČERAS PLANIRAJU NAPADE NA POLICIJU I GRAĐANE

Politika

Huligani predvođeni režimskim poslušnicima večeras planiraju nove napade na policiju i građane koji mirno protestuju, kažu u Savezu za Srbiju.

U Savezu ističu da su te informacije dobili od „čestitih policajaca“, ali da će „svi koji su umešani u ovakve opasne poslove odgovarati pred zakonom kada Srbija postane slobodna zemlja“.  A odgovornost za sve što se dešava na ulicama Srbije je, ocenjuju, na Vučićevom režimu koji upravlja i huliganima i policijom.

  • Dokaz za to je i sinoćnje odsustvo uniformisane policije ispred skupstine Srbije koje je posledica procene da protesti treba da prođu bez policijske brutalnosti dok je Vučić u Parizu zbog čega je režim izdao naređenje svojim huliganima da se odmore jedan dan. 
    Građani imaju pravo na miran protest zbog svega što im ovaj bahati, nestručni i kriminalni režim radi i zato poručujemo onima koji inspirišu i organizuju divljanje da neće ostati skriveni u svojim kancelarijama iz kojih komanduju državnim terorom.

Tagovi:

3 komentara

    1. Milutine, crni Milutine, ne znam, u koju kategoriju „UMNIH“ ti spadaš, ali to što si ti tako „PAMETNO“ prokomentarisao, se baš i dogodilo, bio ti UMAN ili NE!
      Uživaj gledajući PINK i u dresuri sopstvenog mozga!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.