SAVEZ ZA SRBIJU: VUČIĆ NASTAVIO PREDIZBORNU KAMPANJU U VANREDNOM STANJU

Politika

Savez za Srbiju osuđuje, kako kažu,ž neprimereno ponašanje predsednika SNS Aleksandra Vučića koji svakodnevno nastavlja predizbornu kampanju uprkos vanrednim okolnostima.  

  • Nije normalno da medicinska oprema čeka predsednika da je lično uruči. Nije normalno da se na vrhuncu pandemije šeta po Srbiji i izlaže riziku brojne ljude uključene u njegovu ličnu predizbornu kampanju. Nije normalno da opremu koja je nabavljen od narodnih para iz državnog budžeta predstavlja kao lični poklon. Nije normalno da se ne skida sa medija i da se neprestano prenemaže i podiže paniku u višesatnim tiradama na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom. 

U Savezu za Srbiju ocenjuju da bi za sve građane Srbije najbolje bilo kada bi Krizni štab predsedniku odredio meru kućnog karantina i samoizolacije dok sve ovo ne prođe jer je postao opasnost po zdravlje i za sebe i za druge.

  • Atuelna vlast očito želi da uredbe Vlade i uvođenje vanrednog stanja iskoristi za nastavak predizborne kampanje i totalni medijski mrak za drugačiju misao i glas opozicije, kao i progon neistomišljenika.  Kao i ova pandemija, i ova vlast ne može trajati večno i mora proći. A za sve njihove neozbiljne i neodgovorne poteze u ovoj vanrednoj situaciji moraće da odgovaraju, kažu u Savez za Srbiju.  
Tagovi:

1 komentar

  1. Nesigurnost – Kada se žene osećaju neprijatno zbog muških pogleda, često prekrštaju ruke na grudima, jer se tako osećaju manje izloženo. Ovako se ponašaju i predstavnici jačeg pola, naročito u društvu dominantnog muškarca, koji se tom pozom tako štite od njega.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.