Saznaj i razaznaj – treninzi medijske pismenosti

Društvo

Želite da naučite kako da prepoznate lažne vesti, razotkrijete medijske manipulacije i napravite razliku između informisanja i ubeđivanja- prijavite se na besplatan trening medijske pismenosti.

Program „Saznaj i razaznaj” pomaže građanima u razvijanju modernih veština medijske i informacione pismenosti.  Učestvovanjem u treningu polaznici stiču veštine potrebne za identifikovanje manipulacije, razlikovanje dezinformacija od činjenica i uče kako da na odgovoran način dele sadržaj.  „Saznaj i razaznaj” program ne podučava tome koje medije treba koristiti – podučava kako delotvorno pristupati informacijama.

Šta dobijate:                      

Učešće na besplatnom i kvalitetnom treningu

Znanje i veštine o kritičkom odnosu prema medijima

Uslovi učešća:

Imate između 18 i 35 godina ili koju godinu više

Predznanje iz ove oblasti nije neophodno!

Trening će biti održan:

U utorak 1. i sredu 2. decembra, preko platforme Zoom, sa početkom u 10 časova. Predviđeno trajanje oba dana je do 13 sati. Na kraju treninga svi polaznici će dobiti sertifikat.

Kako postati učesnik treninga:

Da biste učestvovali u treningu, potrebno je da pošaljete prijavu najkasnije do 23. novembra u 19:00 časova na e-mail adresu respublica034@gmail.com U  prijavi, pored imena i prezimena, treba navesti i broj mobilnog telefona.

Broj učesnika je ograničen.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.