ŠEF ŠTABA FK RADNIČKI SA SUPRUGOM POMAGAO NAJSTARIJIM KRAGUJEVČANIMA U KUPOVINI

Doba korone Grad

U skladu sa odlukom o produžetku zabrane kretanja tokom vikenda, koja počinje danas u 13 i traje do 5 sati u ponedeljak ujutru, najstariji građani Kragujevca kupovinu neophodnih namirnica obavili su jutros od 4 do 7 sati.

Zahvaljujući volonterima i pripadnicima Policijske uprave i treća akcija kupovine, pod posebnim uslovima za sugrađane starije od 65 godina protekla je u Kragujevcu u najboljem redu. Za 140 volontera akcija je počela u tri sata kada su u dvorištu Crvenog krsta preuzeli maske i rukavice namenjene penzionerima, kao i dezinfekciona sredstva. Među volonterima jutros je bio i Darko Milisavljević šef stručnog štaba FK Radnički sa suprugom.

Za sugrađane starije od 65 godina jutros je u Kragujevcu, u skladu sa merama Vlade Srbije, otvoreno 59 maloprodajnih objekata.

Procenjuje se da je u nabavci bilo oko 8.000 penzionera.

Tagovi:

2 komentara

 1. Kakva veze ima što je „šef štaba fk radnički“ volontirao noćas i to sa svojom suprugom.
  Zašto ne napišete imena svih volontera kojima je ovo već treći put da volontiraju, a i svaki dan nose i kupuju namirnice STARIJIMA. Imena te dece i tih volontera treba da se napišu, a ne s onih koji dodju samo da se slikaju.
  Ovo je neviđeni bezobrazluk, korišćenje vanrednog stanja za samo promociju.
  Medju volonterima sam video i doktore i viđenje ljude ovog grada koji su tu stalno, a ne samo da se slikaju.
  SRAMOTA.

  1. Naravno da treba da se objavi sve ko je volontirao,ne samo sad nego i u predvodnom periodu,ali nemoj da pišeš nešto a ne znaš o čoveku.Čovek je učestvovao u mnogo humanitarnih akcija i pomoći kome je bilo potrebno.I trebao je da se slika da da primer i ostalim sportskim radnicima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.