ŠETAJ I DONIRAJ!

Društvo

Na put od Niša do Beograda od 256 km pešice u četvrtak, 19. septembra, krenulo je dvoje volontera i najboljih prijatelja Tamara Klarić i Bogdan Stevanović koji žele da ovom humanitarnom šetnjom „Pruži korak!“ pomognu prikupljanju novca za izgradnju nove roditeljske kuće u Beogradu koju gradi Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR.

Oni koji žele da učestvuju u ovoj akciji mogu na svom telefonu da instaliraju aplikaciju „Pruži korak“ koja će meriti korake i konvertovati ih u dinare. Prema rečima organizatora akcije, aplikacija bi trebalo da bude dostupna za telefone sa Android i iOS sistemima u toku dana.

Za one koji žele da pomognu na staromodni način, mogu poslati SMS sa sadržajem 1 na broj 1150 po ceni od 100 dinara ili uplatiti novac na račun NURDOR-a: 170-30010715000-82, poziv na broj: 12345, svrha uplate: Pruži korak.

I u kragujevačkom udruženju NURDOR pozivaju sugrađane na zajedničku šetnju sutra (subota 21. septembar) od 12 časova,. Okupljanje je na Trgu kod krsta, šetnja do Šumarica i nazad.

Šetaj i doniraj!

#pružikorak
#ijaseborim
#Nurdor

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.