SINIŠA KOVAČEVIĆ: BOJKOT DA BISMO POKAZALI DA NISMO BUDALE

Politika

Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio je danas da je fer izborni uslovi ne mogu važiti „samo 14 dana pre izbora“ i da su stvari jednostavne – opozicija i građani traže samo da se ne krade, otima, tuče, da se ne zloupotrebljavaju mediji i birački spiskovi.

  • Bojkot izbora je bitan da bismo pokazali da nismo budale, nego da znamo da cenimo vrednost našeg glasa. Koliko je nacija bila u marketinškog kaljuzi i septičkoj jami, toliko joj je vremena potrebno i da se opere i da se to zlo seme koje seju Sarapa i Marić eliminiše da bi se narod naučio da postoji pravo na drugačiju misao, rekao je Kovačević u Novom Sadu na protestu Saveza za Srbiju.  
  • Kažu da ćemo dobiti 14 minuta pre Dnevnika. Odlično, savršeno, samo pod uslovom da 14 minuta dobije i Aleksandar Vučić, ali on će dobiti 1.400 minuta. Voleo bih da prisustvujem televizijskom duelu u kojem bih bio sa Vučićem, samo da mu postavim nekoliko pitanja i da mu ponudim njegove odgovore na ta pitanja. Voleo bih i da neko od lidera Saveza za Srbiju sedne sa Sinišom Malim ili Nebojšom Stefanovićem, rekao je Kovačević.

Kovačević je dodao da bi se tada videlo tada da je ta mermerna kula pravljena na temeljima od piljevine i da bi se „urušili kao Trg Republike u Beogradu, možda i brže, i da tu ne bi pomogao ni Goran Vesić“.

  • Umesto toga, međutim, Vučić, oslobođen svake vrste šarma i humora, svakog dana na televiziji po sedam sati objašnjava kako je nepogrešiv, divan blagosloven i kako mu je jako teško. Njemu nije teško, nama je teško, i mi ćemo se izboriti za slobodu, rekao je Kovačević.  

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.