SLAĐAN RAKIĆ: OBNOVITI ODMARALIŠTE NA BEŠNJAJI

Izbori/Bojkot Politika Video

Grupa građana „Alternativa – Kragujevačka Inicijativa i Nova Snaga“ posetila je Bešnjaju i nekadašnje odmaralište koje pamte mnogi Kragujevčani, ali naša deca nikada neće saznati kakav biser imamo ako pod hitno ovaj turistički potencijal ne dovedemo u red.

  • Ljudima koji su odrasli u ovom kraju svaka ideja o obnovi odmarališta izaziva nostalgiju i lepa sećanja, a mi imamo mogućnost da kroz institucionalnu podršku obnovimo odmaralište i udahnemo novi život Bešnjaji, ako građani Kragujevca pruže podršku izbornoj listi pod rednih brojem 3 na lokalnim izborima, istakao je nosilac liste, Slađan Rakić
Tagovi:

7 komentara

  1. Mislim da je dom na teritoriji Jagodine, a i koristilo bi da se vikendašima napravimo dobar put. Najviše mi se sviđa „katastrofalni odnos svih gradskih vlasti“. Klasičan reset biografije, pa ako upali….

  2. Kakvi foliranti. Ovaj u bermudama je onaj automehanicar sto je upao u upravni odbor apotekarske ustanove umesto doktora za nagradu sto su podrzali raleta. Prava ekipa neimara, prave dom u Besnjaju misle to im klupice u parku

  3. Ni jednu damu ne vidim. Sram te bilo. Ovo je kao reklama za Sivi dom. Pogledaj ove face, to grad da vodi

  4. Pobogu covece bio se deo I bivse I sadasnje vlasti koga pravite ludim ionako sludjen narod zbog teskog zivota pa racunate ima amneziju, a druge strane mogli ste svi da se obucete u sorts I prefer majice cisto zbog jednobraznosti.

  5. Sada sam gledao took tvoj spot iz Resnika to prikazi ,tako vodi kampanju on sto nas sve zanima,a ne iz Besnjaje pustas neke likove neznaju ni gde su.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.