Tagovi:

9 komentara

 1. Danas je praznik i red je da čujemo neku lepu vest. Zaposlenima u PU Kragujevac čestitam delimičnu slobodu. Njenim saradnicima sviće zora. Ko je dotičnu poznavao ni pakao mu neće teško pasti. Verujte mi, a na žalost lično sam je poznavao. Šta mislite, ko je sledeći?

 2. Razlog za smenu je uvek isti: Nije DOVOLJNO podobna. Uvek ima neko „podobniji“ vlastima.

  1. Da li je normalno, izmedju ostalog, da u njenom Arandjelovcu Uprava kriminalističke policije zapleni 700 kg droge, a ko zna koliko je prošlo kroz ovo mesto u prethodnom periodu, a ona kao čelnik PU Kragujevac o tome nema pojma?

 3. Kad je izbio požar na Košući u Resniku gorrle su vrzine i u njima dveće više od prizemne kuće, preko 10 m. Policija sastavlja zapisnik da je gorelo „nisko rastinje“, radi blažeg kažnjavanja krivca. A načelnica potvrđuje da je to istina, iako postoje fotografije visokog izgorelog drveća u blizini kuća.
  – Prema tome, izuzetno mi je drago što je smenjena…..

 4. Povodom neadekvatnog klasifikovanja krivičnog dela spaljivanje strnjike i niskog rastinja, umesto izazivanja opste opasnosti požarom, ugrožavanja bezbednosti lica i imovine kuća u Resniku, žalili smo se Sektoru unutrašnje kontrole u Beogradu. I tad je tvrdila da je sve u redu i da je gorelo „nisko rastinje“….
  – Prema tome red je da dođe neko nov, ko će posao načelnika PU u Kragujevcu da obavlja profesionalno.

 5. Ova mora da odgovara zbog prebijanja demostranata u Kragujevcu hapsili su ljude i tukli po njenom naredjenju.

 6. Casna licnost,koja Mora da uvede najzad red u PU Kragujevac.A ne da se juri ko bi bio buduci da mu se dodvore likovi koji nisu dostojni znacke i uniforme za koju postradase casni junaci policajci.Toliko nerazjasnjenih slucajeva ceka novog Eliota,sta je samo naroda opljackano a oni kao jure lopove i kriminalce.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.