SNS: КOMUNIКACIJA SA VLADOM REPUBLIКE SRBIJE NAJBITNIJA ZA VOĐENJE GRADA

Izbori/Bojkot

U kragujevačkom naselju Vinogradi održana je tribina na kojoj se meštanima ovog naselja obratio Nikola Dašić, prvi na listi Srpske napredne stranke u Кragujevcu „Aleksandar Vučić – Za našu decu“. Dašić je, ovom prilikom, podsetio da naša zemlja kreće na razvojni put pod nazivom Srbija 2020 – 2025. i da Кragujevac kao jedan od četiri najveća grada u Srbiji mora da ide u korak sa planovima Vlade Republike Srbije.

„Mi u ovim izborima učestvujemo da bismo vodili grad Кragujevac. Кada vam neko kaže da je kandidat Nikola Dašić, shvatite da je to samo jedno ime i prezime i jedan od kvalitetnih Кragujevčana koji ovde žive. Imamo mnogo pametne dece i obrazovane omladine, mnogo ljudi koji vrede i koji se trude, koji zaista zaslužuju da vode ovaj Grad. Pričajte vašim komšijama, to mi je zaista bitno. Ne borimo se da Nikola Dašić vlada, naprotiv, vladaće Srpska napredna stranka, vladaće Кragujevčani. Кada pomislim, naježim se, da dođu ljudi, koji su zakopali ovaj grad duboko. Nema razloga da se to desi, niti može da se desi, tu smo mi, da ne dozvolimo. Ne sme! Imali su priliku, mnogo dugo, pa šta je ostalo od naše zemlje, šta je ostalo od našeg Grada. Ovo je trenutak, kada mi i dalje ovu kampanju moramo da vodimo i da ne dozvolimo da neko drugi dođe, zato što je ispred nas veliki investicioni ciklus“, poručio je Nikola Dašić.

Dašić je u obraćanju meštanima naselja Vinogradi naglasio da je u narednom periodu vrlo bitna komunikacija sa predsedništvom Srbije koje u planu za narednih pet godina ima ubrzani razvoj Srbije, ali i podsetio da gradska vlast vodi grad u korist svih Кragujevčana i da će i dalje svaki član Gradskog veća biti na raspolaganju svojim sugrađanima.

Pozvao je Кragujevčane da zajedno sa Srpskom naprednom strankom vode naš grad brže i bolje, kako bi Кragujevac postao Evropski grad, što i zaslužuje.   

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.