Srećko Ilić novi predsednik opštine Knić

Politika

Skupština je izabrala Svetlanu Anđelić iz Pajsijevića za predsednicu, dok je za zamenicu predsednice Skupštine opštine izabrana Milica Vučićević iz Kusovca. Obe su odbornice izabrane sa izborne liste ALEKSANDAR VUČIĆ-ZA NAŠU DECU.

Za predsednika opštine izabran je Srećko Ilić, a za zamenicu Tanja Nikolić Gavrilović, odbornici sa izborne liste ALEKSANDAR VUČIĆ-ZA NAŠU DECU.
Članovi Opštinskog veća od danas su Radomir Urošević iz Bara, Saša Milinković iz Ljuljaka i Goran Milosavljević iz Gruže

Skupština Knića ima 25 odbornika, od kojih izborna lista ALEKSANDAR VUČIĆ ZA NAŠU DECU ima 19 potvrđenih mandata, IVICA DAČIĆ-SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (SPS) JEDINSTVENA SRBIJA (JS)-DRAGAN MARKOVIĆ PALMA tri, GRUPA GRAĐANA TRUMAN- dva mandata, a izborna lista VELIMIR ILIĆ – NOVA SRBIJA-NARODNI BLOK jedan.


Tagovi:

12 komentara

  1. Odličan tim u Kniću!!! Čestitke novoizabranom predsedniku!!! Neka nastave putem uspeha!!!

  2. Odlican izbor! Odlicna ekipa u Knicu! Sve cestitke novom predsedniku i ostalim funkcionerima! Knic ima odlican tim! Srecno i samo napred!

  3. Odlicno odabrana ekipa koja ce, verujem, nastaviti da nize uspehe kao i prethodna! Cestitke novom predsedniku i ostalim funkcionerima!

  4. Čestitam ekipi, samo napred svom snagom, da se nastave prosperitet i napredak našeg zavičaja.

  5. Svaka cas na izboru i samo napred!Slozna i jedinstvena ekipa uvek ostvaruje najbolje rezultate! Cestitam!

  6. Odlična ekipa. Čestitke novom predsedniku i ostalim funkcionerima i puno uspeha u radu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.