SSP: KADA ĆE VRTIĆ „BAMBI“ BITI U FUNKCIJI?

Politika

Aktivisti Stranke slobode i pravde u Kragujevcu održali su danas konferenciju za novinare ispred vrtića „Bambi“. Kako su obavestili javnost, rok za završetak radova rekonstrukcije bio je 16. februar ove godine.

 • Nakon toga je dato obećanje da će svi radovi biti završeni do  aprila, a pošto to obećanje nije ispunjeno novi rok je bio septembar mesec. Ni u septembru mesecu deca se nisu vratila u svoj omiljeni vrtić. Danas je 5. decembar, još uvek ovaj objekat nije stavljen u funkciju, odnosno još uvek teku radovi. Ovo je još jedan od pokazatelja kako naša gradska vlast radi, da je neozbiljna i neodgovorna da bilo koji objekat završi u predviđenim rokovima. Deca ovog vrtića su danas „podstanari“ po drugim vrtićima, deca predškolskog uzrasta su smeštena u osnovnoj školi „ Svetozar Marković“ u sali, gde se zaposleni u ustanovi „Nada Naumović“ trude da dovedu uslove do minimuma za boravak dece u tom prostoru kao i da se predškolski program odvija nesmetano. Više puta su se roditelji i rukovodstvo ustanove „Nada Naumović“ obraćali nadležnom ministarstvu Privrede, preko kojeg se realizuje rekonstrukcija vrtića, i gradu Kragujevcu, nikakav odgovor nisu dobili, rekao je Dalibor Jekić.

Stranka slobode i pravde postavila je i pitanja:

 • Ko je odgovoran što objekat ni u decembru mesecu nije u funkciji?
 • Zbog čega ovaj objekat nije završen u definisanim rokovima koji su stajali u tenderu?
 • Da li će izvođač radova snositi odgovornost za „probijanje“ rokova?  
 • Da li će jedan objekat u gradu biti završen u predviđenom roku?  Kada će se deca vratiti u svoj vrtić?
 • Da li je interes izvođača radova viši od 130 mališana ove ustanove?

Tagovi:

12 komentara

 1. Biće kada vi koji ste doveli Radomira na vlast budete prestali da lazete ovaj narod. Hajde u karantin! Nismo glupi!

 2. Gradjani postavljaju pitanja Daliboru Jekiću :

  1. Kada nameravate da reagujete po pitanju garaže kod Srca koja se gradi kao petospratnica u stambenom bloku i to kao prva takva garaža u Evropi ?
  2. Da li ne smete da reagujete po tom pitanju, jer ste u Vi i svi vaši u okruženju zaposleni u Kragujevačkim firmama i Upravama, i zato postavljate pitanja koja nemaju nikakvu težinu, i iz kojih se vidi da samo glumite opoziciju ?
  3.Da li će te tražiti na uvid koliko koštaju radovi na garaži kod Srca, ko ih izvodi i kako je spoveden tender za izvodjača ?
  4. Da li će te tražuti proveru urbanističkog plana za garažu kod Srca u smislu provere da li taj plan ima Studiju procene uticaja na životnu sredinu (200 automobila i svi oni koji budu kretali ka toj garaži će zagaditi ceo blok i taj deo grada) , i ako je nema da li će te pozvati urbanističkog inspektora da radove koji su u toku obustavi ?
  5. Da li će te postavite pitanje zašto nema dečjeg igrališta u bloku kod Srca umesto garaže, gde je preko 100 stanova i mnogo male i srednjoškolske dece, i gde će se oni igrati kad je to bio idealan prostor za blokovski park sa garažom ispod tog parka ?
  6. Da li Vas je neka intersna grupa častila da više ne postavljate pitanja za novu autobusku stanicu kod Jezera Bubanj, u smislu ko je i zašto odlučio da se ona gradi na privatnom zemljištu, kad je u prethodnom planu bila predvidjena na gradskom zemljištu, i da li je uradjena procena uticaja na životnu sredinu zbog ptica koje na Jezeru Bubanj na 50metara od buduće stanice imaju stanište ?

 3. Djilasovi ljudi:
  -Slavica Kominac ex SPS
  -Dalibor Jekic ex G17, karantinac Koncarevo, doveo radomira na vlast
  buhahahahahaha

 4. Ovi g17 mučenici prvo hteli kod Jeremića pa se onda umuljali kod Đikija ne bi li nekako politički preživeli. Mislili veća stranka, staviće ih neko na republičku listu, ućariće poslaničko mesto i uz pomoć veće stranke preskočiće cenzus i dobiti bar tri odbornika u KG. Al ne lezi vraže Djiki proglasi bojkot, gde ćemo kud ćemo, ajd da gumimo još malo da smo u stranci SSp-a.
  Uveliko se priča da na lokalne ipak izlaze kao Pokret za naš grad, zato svoje prostorije ne žele da brendiraju kao Stranka slobode i pravde već i dalje stoji Pokret za naš grad.

  Pamte Kragujevčani karantince ne brinite.

 5. SSP u Kragujevcu neće nikada biti stranka iznad cenzusa dokle god ih predstavlja ova mutacija debelog Zdravkovića i vojvode belošecačkog. Pobogu ljudi, da li ste mogli sa nađete nekog sa regularnom diplomom, a ne iz neke garaže u Lapovu?

 6. Vrtić kasni sa radovima i to je skandal, ali treba da jasno kažete ako ste prava opozicija, da je to kašnjenje zbog nesposobnog tima Radomira Nikolića jer i sami znate da njega ništa realno i ne zanima da radi i da treba da ima sposobne ljude u timu, a ne da se on pita za sve posebno, a ne razume u nijednu oblast jer je površan i samo pametuje . Važnije pitanje zbog kojeg je ceo grad u problemu niste postavili, a to je da tražite da se javno objave analize merenja uzorka otpadnih gasova iz dimnjaka i analiza gasova izvan dimnjaka oko Energetike, jer se očigledno radi o velikim problemima koji polako ubijaju gradjane Kragujevca. jer se to odvija godinama i godinama se ne rešava. INstitut za javno zdravlje ne informiše gradjane i stanju u gradu po pitanju vazduha. Za 5 godina Radomir nejaki. nije uspeo ništa da uradi po tom pitanju i pokazao je da mu zdravlje sugradjana nije bitno. jer misli samo na sebe jer živi u Šumaricama, gde nema zagadjenja. Gradjani Kragujevca mu sada plaćaju gorivo preko njegove plate koju nije zaslužio, da dodje svojim džipom koji je zaradio očitavajući gas u centar grada i zagadjuje ga dodatno !

  1. Kako da spomenj Energetiku kad 2 od 3 člana (koliko ukupno ima Pokret za naš grad) rade upravo u Energetici???

 7. Čekaj bre, ovo je Slavica Kominac??? Nemoguće???? Ne? Ma jeste bre.
  Auuuu, ludilo.
  Pa kako čovek koji je protiv ove vlasti da glasa za nekog iz opozicije, kad je tamo ista družina?
  Ovaj nesretni Jekić ni sam više nije upućen u broj stranaka čiji je član bio.
  Slavica Kominac, članica i funkcioner SPS-a, ne treba da se dodatno elaborira.
  Auuuu, brate slatki. Nema nama pomoći.Gotovo, propast totalna.

 8. Slavica Kominac, 40 godina u SPS-u i na vlasti i sad satro opozicija hahbahahahahahahahahavav smesniiiiii steeeee

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.