SSP KRAGUJEVAC: GRADONAČELNIČE NIKOLIĆU, VELIKO HVALA ŠTO U DOBA NOŠENJA MASKI VAMA NI JEDNA VIŠE NE STOJI

Izbori/Bojkot

Narodna mudrost koja kaže ”Možeš lagati neke ljude sve vreme, možeš lagati sve ljude neko vreme, ali ne možeš lagati sve ljude sve vreme” juče je potvrdila svoju istinitost, kažu u Inicijativnom odboru Stranke slobode i pravde u Kragujevcu, uz konstataciju da su Kragujevčani „konačno dobili priliku da upoznaju Radomira Nikolića, odlazećeg gradonačelnika“.

  • Iako šest godina na mestu gradonačelnika, Nikolić je uspevao ono što ni jednom njegovom prethodniku nije pošlo za rukom. Građanima ostajao velika nepoznanica. Razlog za to je taj što je Nikolić nerado i retko držao konferencije za medije, davao intervjue, gostovao u tv emisijama, a takođe i vrlo retko obilazio mesne zajednice i primao građane.

U kragujevačkoj SSP zaključuju da su u nedostatku informacija „građani moglida izmaštaju misterioznog gradonačelnika“.

  • Oni njemu manje naklonjeni smatrali su da se iza njegove tajnovitosti sktiva nedostatak političke veštine, a naklonjeni njemu, videli su u tome manire skromnog gospodina. Ipak, kriza u kojoj se grad Kragujevac već neko vreme nalazi zbog ozbiljnog povećanja broja inficiranih Korona virusom izazvala je reakciju nadležnih u gradu na čelu sa gradonačelnikom Nikolićem. Gradonačelnik se konačno obratio javnosti. Reakcija je svakako zakasnela, ali se barem desila.
  • Mi iz kragujevačkog inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde želimo da se zahvalimo odlazećem gradonačelniku na ovoj surovoj iskrenosti, jer je građanima Kragujevca, a pre svega svojim biračima, konačno pokazao kako doživljava građane čiji grad šest godina predvodi, kažu u Stranci slobode i pravde i objašnjavaju da „motkom čobani teraju ovce po selu, a gradonačelnik koji je službenik zaposlen od strane građana, prema njima je dužan da se odnosi sa poštovanjem“. 
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.