STIŽE NAJNOVIJI FILM MILOŠA BIKOVIĆA “HOTEL BEOGRAD”

Društvo Grad Kultura

Specijalna projekcija najnovijeg filma Miloša Bikovića ,,Hotel Beograd” biće održana u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu u četvrtak, 12. marta, sa početkom u 20 časova, nakon koje će se gostima bioskopa pokloniti glavni akteri ove komedije. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa.

Romantična bajka koja će vas nasmejati do suza i odvesti na neku drugu planetu, kao i nezaboravno druženje sa omiljenim glumcima zakazano je za četvrtak, 12. mart, u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.

Pavle je bogati naslednik i vlasnik prestižnog hotela ,,Beograd”, poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće.

U glavnim ulogama našli su se Miloš BikovićDijana PožarskajaBoris DergaćovMiodrag RadonjićLjubomir BandovićJelisaveta TeodosićSrđan Žika Todorović i Aleksandra Kuzenkina.

Film je na neki način nastavak čuvene ruske serije ,,Hotel Eleon” koja se sa velikom pažnjom pratila u našoj zemlji i pridobila naklonost brojne publike i pozitivne kritike, pa se s pravom veruje da će film biti izuzetno gledan.

Ulaznice za najbolja mesta za specijalnu projekciju filma ,,Hotel Beograd” već vas očekuju na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa i online za članove lojalti kluba.

Trejler filma ,,Hotel Beograd” –  https://www.youtube.com/watch?v=D4toPTIOTm0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.