STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ U SKC-U

Društvo Kultura

Večeras u 22 sata, u Kontakt galeriji SKC-a, nastupiće sastav „Straight Mickey And The Boyz“. „Straight Mickey And The Boyz“ su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara koji su uticaje iz raznih stilova roka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz.

Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka, pa čak i avant džeza su „Straight Mickey And The Boyz“ strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije.

Od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rokk tornado „Straight Mickey And The Boyz“ etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.

Bend se vraća na scenu SKC-a da predstavi svoje dugoočekivano drugo izdanje pod nazivom Čovek koji ima obaveze. Video spotom za numeru Snažna volja, koji su objavili pred početak leta na svom YouTube kanalu, bend je započeo koncertnu promociju ovog albuma.

Cena ulaznice je 300, a za studente 200 RSD.

Priredio: GTO „Kragujevac“
Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *