STRANKA SLOBODE I PRAVDE: GRAD JE UPISAO HIPOTEKU NA ZGRADU ZAVODA ZA RAČUN FUDBALSKOG KLUBA

Politika Video

Konferenciju za novinare ispred ulaza u Zavod za zaštitu radnika predsednik kragujevačkog odbora Stranke slobode i pravde Dalibor Jekić počeo je postavljanjem pitanja – ko je odgovoran za pokretanje postupka likvidacije, s obzirom da ustanova postoji preko 60 godina.

  • Postavljamo pitanje šta je grad Kragujevac uradio u poslednjih godinu dana na promeni statusa i šta je uradio kada je dobio rok od 90 dana za podnošenje završnih izveštaja? U dilemi smo – da li je postojala skrivena namera da se Zavod ugasi ili je u pitanju doza neozbiljnosti. Zahtevamo da gradonačelnik što pre sedne sa zaposlenima u Zavodu koji su sada u agoniji.

Jekić je rekao i da je Stranka slobode i pravde protiv toga da Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika postane deo Doma zdravlja, ali i izneo podatak da je grad Kragujevac na zgradu Zavoda stavio hipoteku u korist fudbalskog kluba Radnički, navodno za postavljanje terena sa veštačkom travom.

Tagovi:

5 komentara

  1. Ovo su stvarno senzacionalne vesti dok se ugostitelji zatvaraju za flasu piva I flasicu soka ovi krcme kako hoce stavljaju u zalog sta god stignu ne podnose zavrsne racune drugim recima sve go kriminalac do kriminalca,lepo kaze Branko Dragas ide se lagano.ka gradjanskom ratu,velika je razlika izmedju flase piva I zavoda koji opsluzuje 30000 ljudi

  2. ZASTO NAMA PRIVREDNICIMA NEDAJU ROKOVE UNAZAD DA PREDAMO PRAZNE ZAVRSNE RACUNE KOJE NISMO VEC NAS KAZNJAVA DRZAVA KAKO CE PUCI
    OVO.JEDNOG DANA

  3. Iš bre Jekiću, ti si ih doveo na vlast. Nemoj nas zamlacivati i zaglupljivati. Izadji iz karantina momče pa se javi

  4. Jekić je pošten i kvalitetan političar ali sa Djilasom hohštaplerom koji se obogatio dok je bio gradonačelnik Beograda,Jekić je izgubiuo čast koju je stekao na lokalu u Kragujevcu iako je pomogao Nikoliću da dodje na vlast. Kako će napadati Nikolića kad je njegov novi šef dok je upravljao Beogradom postao milioner i to u evrima…sramota i šteta za perspektivnog političara srednje generacije Kragujevca Jekića…da je ostao u Udruženju podržao bi ga ovako nema moj glas !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.