STRANKA SLOBODE I PRAVDE: GRADSKA VLAST NE ŽIVI U ISTOM GRADU KAO NAŠI GRAĐANI

Politika

Nakon perioda obilnih padavina zelene površine u Kragujevcu je pokrila bujna vegetacija, a grad nikada nije izgledao zapuštenije. Gradska šetališta, Veliki park, Šumarice, ali i gradska naselja obrasla su travom, a građani umesto šetnje i druženja sa svojom decom i prijateljima radije biraju da ostanu kod kuće iz straha od najezda komaraca i krpelja kojih nikada nije bilo više, kaže sa u saopštenju Stranke slobode i pravde.

  • Sva naselja u gradu su nepokošena, o čemu svedoče pritužbe građana i objave na društvenim mrežama za koje je gradska vlast gluva. Mi u Stranci slobode i pravde Kragujevac se opravdano pitamo da li je potrebno da građani budu izloženi i većim neprijatnostima kao što je pojava zmija i glodara, pa da gradska vlast učini nešto kako bi sanirali posledice, umesto da preventivno deluju da do njih i ne dođe. Na kraju, obaveza komunalnog sektora grada je da građanima obezbedi adekvatne uslove za život, a deci koja su sada na raspustu mogućnost da se igraju i bave sportovima na igralištima i zelenim površinama predviđenim za to, navodi se u saopštenju SSP i dodaje da zapuštenost grada prouzrokuje alergijske reakcije.

U Stranci slobode i pravde pitaju – kako je moguće da i nakon 15 dana od prestanka padavina nadležne službe grada nisu pokosile grad?

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *