STRANKA SLOBODE I PRAVDE: IZUZEĆEM SUDIJE U SLUČAJU POKUŠAJA UBISTVA BORKA STEFANOVIĆA ŠTITE SE IZVRŠIOCI I NALOGODAVCI

Politika
  • Vrašilac dužnosti predsednika Višeg suda u Kruševcu Katarina Bošković nastavlja da minira proces protiv osoba koje su 23. novembra 2018. godine pokušale da ubiju Borka Stefanovića. Ona je danas, nakon što je policajac Dejan Palibrk indentifikovao napadače, bez bilo kakvog pravnog osnova na bazi zahteva Jovane Pejčić Vučković, advokatice optuženih, donela odluku o izuzeću sudije Biljane Tošković Surla, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.


Ovakva skandalozna odluka rezultat je pritiska koji treba da obezbedi oslobađanje onih koji su pokušali da ubiju Borka Stefanovića, ali i da sakrije organizatore i nalogodavce ovog pokušaja ubistva, tvrde u SSP.

  • To je dokaz da u Srbiji postoje zastićeni eskadroni batinaša čija je uloga da tuku i zastrašuju sve koji se protive Vučićevom režimu. Oni se smeju u lice svojim žrtvama jer uživaju podršku i zaštitu SNS. 
    Tek kada svi koji su na bilo koji način umešani u ovaj ali i druge napade na Vučićeve neistomišljenike budu u zatvoru, moći ćemo da kažemo da se u Srbiju vratila pravda bez koje nema normalnog života.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.