STRIP U DOMU OMLADINE

Kultura

Dane vikenda u Domu omladine u  Kragujevcu obeležiće – strip. U 11 sati počinje izložbeno prodajna berza stripa koja će trajati do 20 sati, a popodne, od 16.00 – 18.00 crtanje za posetioce.

Za 11  sati zakazana je i Godišnja sednica Udruženja stripskih umetnika Srbije – uz učešće nekoliko desetina strip autora iz Srbije, a u 16 sati bićepredstavljena dela domaćih autora – Beskonačni intinerer kroz svet strip albuma, Владимир Тополовачки
16.30 Predstavljanje dela domaćih autora – „Juče, Danas, Sutra“ i „Hajduci“, Sabahudin Muranovic Muran. Sat kasnije (17 sati) predstaviće se izdavači, a za 18 je zakazana tribina: „Moj strip je moćniji od tvog“ – moderator Vlada Paunović, diskutanti Aleksandar Nešić, Nikola Dragomirović, Vladimir Milošević i Vladimir Marković. Tribina: „Italijanski strip u Srbiji“ – gosti Andera Kavaleto, Serđo Đerasi, Mario Milano, Paskvale Delvekio, Emanuele Bačineli na programu je u 18 sati.

Progran za nedelju (drugi septembar) Dom omladine Kragujevac (Branka Radičevića 1)

10.00 – 12.00 Izložbeno prodajna berza stripa
11.00 Akcija: „Dan besplatnih stripova“ – KragujevacComicCon poklanja stripove
11.30 Žiriranje radova: konkurs za strip Kragujevački Pobednik, konkurs za najbolju ilustraciju Supermena, konkurs za najbolju ilustraciju Teksa Vilera, konkurs za najbolju ilustraciju Garfilda.
12.00 Proglašenje pobednika na raspisanim konkursima i zatvaranje festivala

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.