„SVI NA OVU STRANU“ – NAZIV LISTE KOJU ĆE NA LOKALNIM IZBORIMA U KRAGUJEVCU PREDVODITI VEROLJUB STEVANOVIĆ

Politika

„Svi na ovu stranu“naziv je liste koju će Veroljub Stevanović pedvoditi na narednim lokalnim izborima.

Pored Zajedno za Šumadiju, na listi će se naći Srpski pokret obnove, čiji je u Kragujevcu predsednik Milan Uroševuć i Bolja Srbija Dragana Jovanovića iz Topole. U ovoj koaliciji tvrde da će među odborničkim kandidatima biti i „brojni istaknuti pojednici iz različitih oblasti društvenog zivota koji javno podržavaju Verkov povratak na čelo grada“.

  • Cilj ove liste je pobeda na lokalnim izborima, i bićemo zadovoljni samo ako nam rezultat bude dozvolio da samostalno formiramo vlast i na taj način sprečimo mogućnost manjih stranaka da ucenjuju i time usporavaju razvoj i napredak grada, navode u izbornom štabu „Svi na ovu stranu“.

Ističu da će u kampanji predstaviti sto projekata, kao i da ce slogan liste biti „Učinimo Kragujevac prestonicom razvoja“.

Tagovi:

5 komentara

  1. Nema manjih od vas. Ne brinite. Toliko ste mali i jadni da ce cenzus od 3% biti izazov. Da vas ima vise ne biste napravili 30 laznih profila za komentarisanje na facebooku. Ta lazna podrska, stvorice vam laznu nadu a nikoga od nas gradjana nece prevariti. Sve je lazno kod vas, lazna koalicija, lazna iskrenost, lazna prijateljstva, lazni profili..

    1. Ma mnogo si pametan sa ovim komentarom, bitno je da ti nisi lazan. Upropastili ste ovaj grad na celu sa tatinim sinom!!! Sramota!!!

  2. Hoće neko da kaže ovom simpatičnom deki da je davna prošlost? I, ako nije mrsko, da kaže što nešto od tih sto nije uradio u 14 godina na vlasti? Lokalpatriotska priča sa Topolom i Zlatiborom…

  3. Poštovani Alex, ne branim pravo da ne izađete na izbore, oni, nažalost nisu obavezni, ali me zanima kako i na koji način vidite Kragujevac na kolenima? I realno, ako je ikako moguće,neostrašćeno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.