SZS KNIĆ: VLAST U KNIĆU BRINE O SEBI, NE O GRAĐANIMA

Politika

Opština u kojoj je prioritet rekonstrukcija zgrade u kojoj borave funkcioneri u odnosu na zgradu (baraku) u kojoj borave predškolci, zasigurno korača u sve veći odliv mladog stanovništva, kažu u Savezu za Srbiju u toj opštini.

U SZS tvrde da u godini na izmaku “nvesticija nije bilo”, da se “putna mreža uveliko se urušava”, da je, kako kažu, “prioritet rukovodstva ulaganje od 128.000 eura u zamenu stolarije i izolacije na zgradi opštine”:

  • Ide zima, al zimu će osetiti predskolci. Klasična drvena, suva baraka više ni dan ne sme da bude privremeno rešenje za boravak naše dece.
    Smatramo da je pitanje izgradnje novog vrtica u našoj opštini prioritet svih prioriteta. U vremenu u kome se ova vlast na rečima kune u borbu na povećanje nataliteta dela njihova ih demantuju. I to je sve kod njih na papiru. A onda razne konferencije za zadrugrastvo, dovođenje pevača, razni skupoceni keterinzi, brendiranje voznog parka, kupovina televizora, dronova, kola pojedoše trogodišnje bajke o novom vrticu, kažu u Savezu za Srbiju Knića.

U ovom političkom savezu insistiraju da se u budžetu za narednu godinu predvide sredstva za vrtić, poslovnu zonu, razvoj sporta, ali i podršku selu i poljoprivredi.

  • Ulaganje u kadrove, razvoj Gružanskog jezera omogućiće opstanak stanovništva. Demagogija vec odnosi budućnost, ističu u SZS Knića.
Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *