TREĆI DULENSKI MTB MARATON

Društvo Sport

Treći Dulenski maraton planinskih biciklista održaće se u nedelju, 8.septembra ove godine u srcu Gledićkih planina, u planinskom selu Dulene, koje se nalaze na 23km od Kragujevca, u organizaciji Mtb team „Positive“. Staze su prilagođene svim uzrastima: početnicima, rekreativcima, takmičarima i svim zaljubljenicima u planinski biciklizam.

Na osnovu lične fizičke spremnosti, svaki takmičar može da se odluči za malu ili veliku stazu maratona, koje su većim delom promenjene u odnosu na prošlu godinu.

Progamom Dulenskog MTB maratona predviđene su dve staze, trke: Veliki maraton (50 km, 1810 mnv); Mali maraton (27 km, 927 mnv).

Program:
8-10 časova: Dolazak učesnika maratona, prijava za start i podela brojeva.
10:28 Start E-bike mtb maratona(e-bike vozi mali maraton)
10:30 Start Malog i Velikog „Dulenskog Mtb Maratona“
11:00 Trka mlađih poletaraca, poletaraca, mlađih kadeta i školaraca od 1-2 razreda,3-4 razreda i 5-8 razreda osnovnih škola za devojčice i dečake na kružnoj stazi u Dulenima.
12-15 časova: Dolazak na cilj, proglašenje pobednika i ručak.

Kotizacija za učešće na oba maratona je 1000 RSD.
Kotizacija obuhvata odgovarajuću okrepu na stazi u vidu energetske hrane i napitaka, finišer medalju za sve učesnike koji završe maraton i ručak nakon proglašenja pobednika maratona.
Nagrade su novčane, robne i praktične, a dodeljivaće se i pehari i medalje.
Predviđeno je i proglašenje prva tri takmičara u Masters A, B, C, D ženskoj i muškoj kategoriji, proglašenje najboljih školaraca do 8.razreda, najboljih srednjoškolaca, najmlađeg i najstarijeg učesnika maratona, proglašenje prva tri apsolutna pobednika maratona i finišer medalje za sve koji završe maraton.

Priredio: GTO „Kragujevac“

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.