U Kliničkom centru tvrde da „sa jednakom pažnjom“ pristupaju svakom kovid pacijentu

Doba korone Grad

U Kliničkom centru Kragujevac demantuju pisanje portala Nova.rs, koje je preneo i Glas Šumadije, o obolelim korisnicima i zaposlenima u kragujevačkom Gerontološkom centru.

Prema saznanjima Nova.rs, Klinički centar nije primio obolele od korona virusa iz Gerontološkog centra. U KC to demantuju, pa kažu da je ta ustanova u više navrata informisala javnost o saradnji sa Gerontološkim centrom, brizi koju pokazuju prema korosnicima centra i nesebičnoj podršci, koju u uslovima pandemije, pruža kolegama prema planu obuke.

„Klinički centar Kragujevac sa jednakom pažnjom i profesionalnošću pristupa svakom pacijentu obolelom od virusa COVID 19 i bezuslovno je otvoren za sve kojima je zdravstvena zaštita neophodna, dok iznošenje neistinitih informacija, kao i posledice takvih postupaka spadaju u domen odgovornosti njihovih autora“, navodi se u saopštenju koje je potpisao v.d. Kliničkog centra, dr Predrag Sazdanović.

Tagovi:

3 komentara

  1. Sta ti bi direktore? Dr Panic vas sve jednim udarcem ubi. Primio si samo jednog korisnika sa cudnim krvarenjem. Ako cemo po istini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.