U SKUPŠTINI GRADA FORMIRANA NOVA ODBORNIČKA GRUPA – KRAGUJEVAČKA PRIČA

Politika

Novinarima se danas u Skupštini grada Kragujevca predstavila nova odbornička grupe – Kragujevačka priča .

Doskorašnji odbornik Liberalno demokratske partije odbornik Edis Durgutović predstavio je javnosti ovu odborničku grupu i najavio formiranje, kako je rekao, građanskog pokreta pod istim nazivom. Primećeno je da je na konferenciji za novinare, uz Durgutovića, stajao još jedan odbornik LDP-a, Zlatko Milanović.

 • Ovo je prvi korak ka stvaranju nove političke organizacije, građanskog pokreta „Kragujevačka priča“. Na to smo se odlučili kao čin podrške sugrađanima sa kojima smo razgovarali, koji smatraju da je ovo najbolji način za organizovanje političkog delovanja u ovom trenutku. Ovaj pokret će činiti mnogobrojni Kragujevčani, predstavnici nevladinih organizacija, ugledni građani. Ovim želimo da motivišemo što veći broj naših sugrađana da se uključi u politički život grada, kako bi svi zajedno udruženi u jednu gradjansku  i isključivo lokalnu organizaciju Građanski pokret „Kragujevačka priča“,  dali doprinos ka stvaranju modernog, boljeg, efikasnijeg i lepšeg Kragujevca“, rekao je Edis Durgutović i pozvao „dobronamerne Kraguječane, kao i sve predstavnike građana koji svoje delovanje ne vide u političkim organizacijama a žele dobro gradu“, da se, kako je rekao, priključe u zajedničkoj borbi za stvaranje Kragujevca po meri Kragujevčana.

Tagovi:

7 komentara

 1. Zajedno za Kragujevac/SUMADIJU/,300 Kragujevcana,Kragujevacka inicijativa,a gore pomenuta gospoda Kragujevacka prica ,prodavci magle I politicki prevaranti svi do jednog,menjaju svoje stavove,stranke,paraziti na ustrb napacenih gradjana Kragujevca,nedostojni Kragujevacke skupstine,ljudi koji nemaju viziju nemogu da vode grad .

 2. Durgutovicu, pa gde ti je dr Sanja Gajic? Nije uz tebe. A toliko potpisa ti je skupila. Jedna stranka joj dala specijalizaciju, a vi ocigledno nista, zato je i otisla. Kakav sljam vi primate.

 3. Kragujevacki sljam na jednom mestu,bez koncepta,bez orjentacije,ideje,misle samo kako ce primati apanazu na plecima nejakih I memocnih sugradjana,podhitno ukinuti upravne I nadzorne odbore,odbornici I gradsko vece da rade volontetski ako volite da imate taj prefiks,,Kragujevacki,, bando neradnicka samo smisljate kako da dodjete do novca a da nista neradite na plecima nesrecnika.

 4. Cenzus prelaze sledece liste u Kragujevcu
  SNS Aleksandar Vucic / Radomir Nikolic
  34,5%
  SPS PUPS
  8,6%
  300 Kragujevcana
  7,5%
  Sladjan Rakic
  5%
  Zajedno za sumadiju
  14%
  Manjine
  I ostali ispod cenzusa

 5. Al ce Cica da omunja ovu boraniju na izborima …
  Leeee , leeeeee
  Eto ga od marta Verko na mestu GRADONACELNIKA kako ce da se ulizuju ovi botovi i da nagrnu svi do jednog… C.c.c kao da gledam…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.