U SUSRET DANU GRADA, MOTIV JE ISTI PORUKA JOŠ GLASNIJA – KRAGUJEVAC!

Grad Kultura Video

Motiv je isti, poruka još glasnija – Kragujevac!

Veterani, sada već kultni domaći punk bend, KBO!, pre više od trideset godina objavili su pesmu, čiji je tekst sastavljen samo od jedne reči – Kragujevac!

“Danas, u vreme koje nas je odvojilo, što od redovnih aktivnosti, što od međusobnog druženja i susretanja po koncertima, ova zanosna i optimistična melodija iz srca Šumadije okupila je preko trideset kragujevačkih muzičara svih generacija.Motiv pesme je isti, a poruka je još glasnija – Kragujevac je mesto dobre muzike!
Razlog da se ponovo naštimaju gitare i nabaci osmeh je jednostavan – svima nam trenutno nedostaje puno toga, ali nas i dalje veže muzika, a dobre vibracije i dobra pesma su tu da nas na neki način podsete, da iako smo trenutno odvojeni, da smo ipak i dalje svi zajedno i da mislimo jedni na druge.”-poručuju kragujevački muzičari.

Poslušajte poruku optimizma koju kragujevački muzičari šalju obradom pesme „Kragujevac“ od KBO!-a posvećenu svom gradu, svima koji u njemu žive, svima koji su u njemu svirali, ili išli na koncerte i svima kojima će Kragujevac ponovo ustupiti velike i male bine sa kojih ćemo zajedno uživati u raznolikom programu, družeći se kao i do pre samo nekoliko meseci.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.