UDRUŽENJE „300 KRAGUJEVČANA“ POKREĆE KAMPANJU ZA PRIKUPLJANJE NOVCA ZA SADNJU STO SABALA

Politika Video

Nakon što je slalo više dopisa lokalnoj samoupravi, Udruženje građana „300 Kragujevčana“ dobilo je dozvolu za sadnju 50 do 100 stabala. 

 • Iako je prvobitno zamišljeno da se sadnja stabala odigra po naseljima, dozvola je data da se sadi samo na jednoj lokaciji, na Bubanj jezeru. 
  Udruženje sada pokreće kampanju za prikupljanje sredstava za kupovinu stabala na platformi www.donacije.rs. Kampanja će početi 20. februara i za cilj ima prikupljanje 100.000 dinara.

U Udruženju očekuju da taj iznos bude dovoljan za kupovinu sadnica, a koliko će stabala biti posađeno zavisiće, kažu, koju će vrste preporučiti stručne službe.

Tagovi:

5 komentara

 1. Znači, neko drugi da im dobrovoljno uplati 100.000 din, a oni onda posade te sadnice i da ubiraju političke poene. Gospodo, ako Vas ima 300, podelite tih 100.000 din, na vas 300, to mu dođe 333 din za svakog od Vas, pa onda svojim novcem pravite kampanju!
  POŠTENO!

  1. Članovi udruženja posebno kupuju sadnice. Ova kampanja je za ljude koji žele da u okviru ovakve jedne gradjanske akcije lično doniraju novca za jedno stablo koje će sa svojom porodicom zasaditi.
   Najvise volimo kada nase aktivnosti komentarisu ljudi koji su uradili vise od nas jer su onda njihove zamerke potpuno na mestu. Da li ste jedan/jedna od njih?

  2. Ne donira se udruženju nego gradu. Ta su stabla za tvoju decu tj unuke, ne za prostorije udruzenja.

 2. Samo napred ekipo! Sto vise kerova laje po vama to ste znajte opasniji protivnici! A pustili su ih mnooogooooo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.