VLADAN JOVANOVIĆ NOVI DIREKTOR CENTRA ZA SOCIJALNI RAD „SOLIDARNOST“

Društvo Grad

Na predlog Socijaldemokratske partije Srbije danas su odbornici u kragujevačkoj skupštini za novog direktora Centra za socijalni rad „Solidarnost“ imenovali Vladana Jovanovića, diplomiranog socijalnog radnika.

Inače, Jovanović je odbornički mandat dobio na koalicionoj listi ZZS i Demokratske stranke, ali je bio u grupi od petoro odbornika koji su u januaru 2017. godine napustili Demokratsku stranku i formirali novu odborničku grupu „Jaka Šumadija”. Mediji u to vreme beleže da je „najveće iznenađenje za mnoge bila odluka Vladana Jovanovića, člana DS-a od osnivanja, koji je u odsustvu predsednika Dušana Obradovića vodio stranku u gradu, da vrati partijsku knjižicu i priključi se novoj organizaciji“.

Ta grupa odbornika kasnije prelazi u stranku Rasima Ljajića, koja je u Skupštini Kragujevca u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom.

Jovanović je izbran za vršioca dužnosti direktora, a na na tom mestu zamenio je dugogodišnjeg direktora Momira Borića, kome je mandat istekao

Tagovi:

9 komentara

 1. Kako ono beše, „Rasime, spasi me“, ali nema spasa od post-izbornog (lokalnog) užasa! Isto važi i za RAJU, JASMINU, ŠTAJNA i sve druge, koji su prodali „Veru za večeru“!

 2. Citam ove komentre, pa nista bolji od sns niste. Ovaj direktor dolazi iz struke za promenu.

 3. Vladan Jovanović je primer političkog nemorala. Svi stari članovi DS-a, ali oni baš pravi članovi, sećaju ga kao člana koji nikada nije imao svoje mišljenje. Devedesetih je izbegavao da se angažuje.On je hteo da bude samo član, kako je pričao, i ništa više. A onda je video da bi ipak mogao da se malo,ali samo malo, aktivira. Da glumi pamet, a onda da se lepo uda. I to što je smislio to je i uradio. Jedan nesposobni lik, prilično neobrazovan, sada se dokopao direktorskog mesta.
  Draga deco i svi vi koji vidite ovoga sa slike, zapamtite dobro ovo lice. On je školski primer političkog prevrtljivca.

  1. Ne zelim da ja ispadnem prost,ali tvoj kometar je ostavio sliku tebe kao vrlo nesposobnog I neobrazovanog lika!!!Ovaj covek treba da bude primer svoj deci a uzor nama odraslima,pod yslovom da smo normalni!Ti druze mesas babe I zabe I ocigledno si I sam nesnadjen I pogubljen…

 4. a kako su raja i svi oni iz vrha ds pljuvali po sladjanu rakicu ,koji.je imao glasace iza.sebe sto je glasao protiv Verka,ne trazeci nista za.sebe.a oni ga pljuvali po blicu i.svuda,da bi zapravo oni seli u fotelje kod.sns.Dosovska bagro

 5. Da,konacno covek iz prakse,kao sto neko rece!Ovaj covek je,iskusrvom potvrdjeno,odlican direktor.Srecno I samo napred…

 6. Bravo direktore, mi radnici Gerontološkog centra znamo vaše profesionalne i ljudske kvalitete, tako da samo napred, Centar je u pravim rukama!

 7. Poštovani gospodine Jovanoviću
  Bilo bi veoma poželjno, moralno i ljudski kada biste ispravili veliku grešku i nepravdu Đorđu Joksimoviću kome je Vaš centar bespravno oduzeo decu i dao ih starateljskoj porodici u Topoli, koji dobijaju 40.000.din. Po detetu. Zar ne mislite da roditeljsku ljubav i brigu ništa ne može da zameni. Mnogo je laži i neistina izneto u vezi te porodice. Novac nužno ne znači da je dovoljan za ono što znači Dom, porodica! Da su ti ljudi imali posao i 40.000.din.po svakom detetu, mogli su sami da se staraju o njima. Majka nikada nije pokušala da ugrozi svoju decu. Svedoci su to i potvrdili. Ako je ovo pravna država ispravićete ovu nepravdu i vratiti decu tamo gde im je mesto. Stavite se samo u poziciju da ste Vi taj neko, ili neko Vaš? Da li bi Vam aršini, bili isti?
  Sve najbolje u radu. Sa nadom da će centar za socijalni rad Kragujevac to i da bude, a ne centar za nesocijalni i neodgovorni rad!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.