VODIMO VAS NA DŽUMANDŽI AVANTURU

Društvo Grad Kultura

Džumandži: Sledeći nivo”, doneće nove izazove na koje niko nije bio spreman.

Posetioci Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa imaće priliku da pogledaju nastavak filma „Džumandži“, koji obećava još uzbudljivije avanture glavnih likova i još neizvesniju završnicu.

Neko vreme je prošlo otkako su Spenser, Fridž, Betani i Marta zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. Kada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

Podelite ovu vest sa vasim prijateljima i u komentaru na našoj FB stranici tagujte osobu sa kojom želite da uživate u Džumandži avanturi. Glas Šumadije i Cineplexx nagradjuje tri čitaoca kartama za projekciju sutra od 18:20. SREĆNO!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *