VODIMO VAS U NEDELJU U BIOSKOP ILI SUTRA U DECIJE POZORIŠTE NA VAMA JE IZABERETE 

Društvo Grad Kultura

VUDI I DRUŽINA POZIVAJU TE DA BUDEŠ HUMAN 

Pokloni i druženje ove nedelje uz ,,Priča o igračkama 4” u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza 

Vudi ima novi zadatak u četvrtom delu animirane avanture ,,Priča o igračkama” uz koji ćemo se družiti na Porodičnom danu u nedelju 15. septembra od 12 do 17 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Sjajna zabava, mnogo radionica inspirisanih našim glavnim junacima i pokloni za najmlađe učiniće ovu nedelju nezaboravom!

Karte su prodaji na blagajni bioskopa. 

Dizni i Piksar predstaviće nam sjajnu priču o najvažnijem delu odrastanja, igranju, a mi ćemo ovoga puta biti humani i drugarima koji nemaju mogućnosti da obezbede svoje igračke*, pokloniti naše i bar na trenutak im ulepšati detinjstvo. Pozivamo sve mališane da u nedelju kada dolaze na Porodični dan u bioskop Cineplexx Niš, ponesu igračku koju su spremni da poklone nekom neznanom drugaru i na taj način uvesele njegovo odrastanje. 

Porodični dan je uvek prilika za upoznavanje i druženje, najsrećnije očekuju poklon magazini** za decu ,,Neven“, ,,Mali Neven“ ili ,,Politikin Zabavnik“, a ovoga puta bićemo i humani i učiti se pravim vrednostima. LEGO Store Srbija obradovaće najsrećnijeg mališana u bioskopu jednim od fantastičnih setova kolekcije lego kockica ,,Priča o igračkama 4”! 

Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni. Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga. 

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su naši poznati glumci Gordan Kičić, Milena Predić, Tamara Aleksić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Vujić Vujke, Maja Odžaklijevska i Nada Blam. 

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte od 230 dinara za 2D animirane filmove i meni*** specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni! 

Igračke koje donirate moraju biti ood plastike ili drugog materijala koji je moguće sterilisati. Plišane igračke ne spadaju u tu kategoriju. 

** Količine poklona su ograničene 

***Male kokice, Next Bući (jabuka ili multivitamin) ili Rosa 0,33l ili točeno piće 0,4l 

PRINCEZA NA ZRNU GRAŠKA – U DECIJEM POZORIŠTU U SUBOTU OD 12 ČASOVA
 Režija : Todor Valov

Autor lutaka,scenografije i kostima: Emilijana  Toteva
   Igraju:
     Nikola Milojević
     Darija Nešić
     Milica Redžić – Vulević
     Miloš  Krstović
     Sadržaj :
Bio jednom jedan princ, koji je hteo da se oženi pravom princezom.  Sretao je mnoge princeze, ali uvek se našlo nešto, nešto što je ukazivalo na to da ipak nisu sve prave princeze. Onda se umašalo zrno graška…
UKOLIKO ŽELITE DA UŽIVATE U POZORIŠTU ILI BIOSKOPU VAŠE JE SAMO DA U KOMENTARU ISPOD OVE VESTI NA NAŠOJ FB STRANICI U KOMENTARU OSTAVITE IME OSOBE SA KOJOM  ŽELITE DA IDETE U BIOSKOP ILI POZORIŠTE A ZATIM TU VEST PODELITE SA VAŠIM PRIJATELJIMA.
SREČNO!!!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.