Vuk Jeremić: Narodna stranka nema pardona u obračunu sa korupcijom i mafijom

Politika

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas u Valjevu da čelnici tog grada planiraju da od Divčibara naprave „mešavinu Kaluđerice i crnogorskog Zlatibora“ pospešivanjem nekontrolisane „divlje tajkunske gradnje“ na toj planini, a da će po promeni vlasti odgovarati svi koji su u to umešani.

  • Valjevom iz senke vedri i oblači potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Branko Malović i postavlja podobne kadrove na važne funkcije u gradskoj upravi, od kojih neki nisu iz Valjeva, rekao je Jeremić na konferenciji za novinare u Valjevu, gde su otvorene i osveštane prostorije Narodne stranke.

Jeremić je istakao da će sadašnje zloupotrebe biti do kraja procesuirane u budućnosti i da će „sigurno biti krivično gonjeni i odgovarati oni koji budu pokušali da od Divčibara naprave Kaluđericu“.

  • U tome je predviđeno da ključnu ulogu odigra nova glavna urbanistkinja Valjeva Jasna Mićić, koja bi trebalo da razmisli kako će se i na koji način ponašati u vezi sa parcelama na Divčibarama. Neka član Gradskog veća Valjeva Vladimir Blagojević, koji ima firmu koja obnavlja mesne zajednice i gradi na Divčibarama, razmisli da li je u sukobu interesa, rekao je Jeremić.

Jeremić je naveo da će „sve utvrditi nadležni organi kada dođe vreme, a to vreme će doći mnogo brže nego što junoše i čelnici režima misle“.

  • Proći će korona, a ostaće pošast, nemaština i posledice onoga što su radili poslednjih osam i po godina. Vrlo je blizu trenutak kada će većina građana shvatiti da od njih otimaju budućnost, kako njihovu, tako i budućnost njihove dece, rekao je Jeremić.

Jeremić je dodao da Narodna stranka „nema pardona u obračunu sa korupcijom i mafijom“, i da u tome prednjači potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić.

  • Aleksić je jasno i glasno govorio o slučaju ’Jovanjica’, a da to nije činio, Srbija danas ne bi znala da se droga sa tog poljoprivrednog dobra transportovala vozilima sa policijskim tablicama, rekao je Jeremić.  
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.