VUK JEREMIĆ: SNS SE ODRŽAVA NA VLASTI NASILJEM, ODGOVARAĆE SVI DO JEDNOG

Politika

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da se naprednjački režim održava agresivnim uterivanjem straha u kosti onima koji drugačije misle uključujući i putem fizičkog nasilja, ali da će odgovarati svako ko podigne ruku na bilo kog građanina Srbije.

  • Odgovaraće svi – apsolutno svi do jednog. Varaju se oni koji misle da će takve stvari proći nekažnjeno. Svemu dođe kraj, doći će kraj i naprednjačkoj vlasti, a tada ćemo se postarati da niko ne prođe nekažnjeno, kako za zloupotrebe državnih i nacionalnih resursa, tako i za maltretiranje građana Srbije, rekao je Jeremić na osnivanju Mesnog odbora Narodne stranke u Jajincima u beogradskoj opštini Voždovac.

Jeremić je podsetio da se u poslednjih nekoliko dana, pre svega u Novom Sadu, dogodila serija ozbiljnih fizičkih incidenata u kojoj su ljudi izvrgnuti teškim oblicima fizičkog nasilja zbog drugačijeg političkog mišljenja. Predsednik Narodne stranke je naveo da je Srpska napredna stranka 2010. godine prvi put došla na vlast u opštini Voždovac, i da je red da padne tamo gde je prvi put došla na vlast.

  • Jajinci, koji pripadaju Voždovcu, nisu ma koji deo voždovačke opštine, i svi dobro znaju zašto. Ne dozvoljavamo da Jajinci budu ’zabranjena zona’ vladajuće porodice, oni nisu ničije privatno vlasništvo, a jedino se Narodna stranka drznula da pod aktuelnim okolnostima formira Mesni odbor upravo tu, rekao je Jeremić.

Jeremić je dodao da Narodna stranka nastavlja sa svojim aktivnostima širom grada i zajedno sa kolegama iz Saveza za Srbiju „obeležava crni jubilej – godinu dana vlasti Gorana Vesića u Beogradu“.
Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Beograd i šef odborničke grupe Savez za Srbiju gradskom parlamentu Nikola Jovanović rekao je da SNS više nikada neće pobediti u Beogradu.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *