VUK JEREMIĆ U KRAGUJEVCU: BORIMO SE ZA PROMENU SISTEMA I TU NEMA KOMPROMISA

Politika Video

Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je danas u Kragujevcu da je bojkot glavna poruka opozicionih stranaka pred prestojeće  „lažne izbore“ koji će se, kako je rekao, najverovatnije održati 26. aprila.

Glavna poruka građanima Srbije je bojkot. Bojkot ovog sistema, bojkot ovih laži poimanja politike koje je u 2020. godine da se čovek bavi politikom da bi sebi pribavio neku korist. Sve dok bude tako, dotle neće biti izlečenja, rekao je Jeremić i dodao da bojkot znači potpunu promenu poimanja politike i da je bokjkot žrtva.

 • Bavljenje javnim poslom u normalnom društvu i zemlji treba da znači da se žrtvujete za neki viši interes, za interese grupe ljude koje je veća od vas, vaše porodice. Ne možete da parazitirate u ovom sistemu a da imate bilo kakve aspiracije da ga promenite, naglasio je Jeremić.   

On je rekao da bojkot mora biti potpun i totalan od bojkota ne može biti izuizetaka.

 • Drago mi je što je cela prava srpska opozicija sa nama. Oni koji se još uvek premišljaju, oni nam ne trebaju, istakao je Jeremić i poželeo sreću „onima kojima još uvek nije jasno da se protiv ovog režima ne može boriti dogovorima, šibicarenjem, pravljenjem fantomskih lista koje služe da bi se dobilo još neko odborničko ili poslaničko mesto, ili još neka privilegija“.
 • Mi se borimo da u Srbiji promenimo sistem, i tu ne može biti kompromisa, poručio je Jeremić.

Potpredsednik Narodne Stranke (NS) Miroslav Aleksić je rekao da kampanja bojkota kreće večeras iz centra Srbije, iz Šumadije.

Bojkot je početak kampanje za slobodne izbore za koje se mi zalažemo.

 • Osam godina slušamo laži, ponižavanja, ucenjivanja, uvrede, omalovažavanja, gledamo krađu, pljačku i doašao je trenutak da kažemo: dosta je više. Nećemo više da se igramo po tvojim pravilima, rekao je Aleksić.
 • Vreme je da ne učestvujemo na lažnim izborima. U bojkotu nema mesta za one koji su spremni da zarad bilo kakvih političkih  interesa i kalkulacija prodaju jednu takvu veliku ideju. Nema kompromisa ukoliko želimo da se izborimo za našu i budućnost naše dece, rekao je Aleksić.

Rukovodstvo Narodne stranke delilo je danas na štandu u glavnoj pešačkoj zoni flajere sa pozivom na bojkot, a Jeremić i Aleksić razgovarali su sa građanima.

Tagovi:

2 komentara

 1. Ovaj Herman koji vodi odbor nas je napustio kada smo podrzali Vuka za predsednika jer je podrzavao Jankovica. Otisao iz Zzs jer mu podrska Vuku smetala. Sada mu prvi covek u Kragujevcu. Kako to?

  1. Očigledno ste odlično odradili tadašnju kampanju za Vuka.
   Narodna stranka nije samo Vuk Jeremić već veliki broj izuzetnih ličnosti koje čine stranku pred kojom je ozbiljna budućnost.
   Slobodno se pridružite.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.