6 komentara

  1. Ovaj put ka Topoli je katastrofa. Šta je bilo sa rekonstrukcikom koja je najavljivana godinama unazad?

  2. Tacno tako… Sve do sada je bilo u reziji Dragana Jovanovica ! Sad kazu da ce biti nesto bolje ? Nema goreg puta u Srbiji.
    Put koji spaja prvu srpsku i sadasnju prestonicu je katastrofalan.Krpa na krpu ,rita na ritu teretnjak do teretnjaka , da bi izbegli placanje na auto-putu.Obicno u opstini Topola pred izbore nesto se krpilo i zamazivalo da bi se otvarale „nove “
    asfaltne deonice, koje posle mesec dana su izgledale kao i pre. Verovatno su nadlezne sluzbe isto podmazivane .

  3. Zasto je Kragujevac trn u oku kod mnogih vlasti pa i ove.Put prema Topoli,Gornjem Milanovcu,Jagodini (preko Sabante) su jedni od najgorih u Srbiji.Putevi pocinju od Mrcajevaca,ka Kraljevu i Cacku.Kada se auto put planirao zaobidjena Topola, rekose tada komunisti ,,pa gde preko cetnickog mesta,,kada ce se jednom zavrsiti ova saga.

  4. Zato se godinama ne tadi put u dragobraca u kragujevcu. Zbog marica. Od pajine pekare pa blagovestenska. A toliko urgiranja i nista. Autobus nema nema ni prodavnice. Decko koji pere aute za servise i auto kuce sam pravio put. Urgirajte kod gradonacelnika kragujevac i vec gde treba. Vreme je….. Sramota.

  5. Sramota me je na šta liči Kragujevac po sle Radomira koji posle „dobro“ obavljenog posla ode da bude ambasador. Nije znao da se obriše, a neko ga posravi na ozbiljne funkcije. Šta smo očekivali i šta možemo da očekujemo od ovih sve smo videli i sve nam je jasno.

  6. A put do Gornjeg Milanovca. Isto katastrofa. Ono krivine oko Kutlova gore nego u dolini Morače..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.