ŽITELJI SUNČANOG BREGA TRAŽE HITNO REŠAVANJE PROBLEMA

Grad

Stanari Ulice Radeta Milosavljevića iz naselja Sunčani breg, nakon što im je i kiša koja je juče popodne padala u Kragujevcu, napravila nove probleme, danas su se, kako navode u pismu, „po ko zna koji put“ obratili javno komunalnom preduzeću Vodvod i kanalizacija.

  • Više puta smo vam ukazivali na probleme koje imamo pri svakoj malo jačoj kiši koja izaziva izlivanje fekalne kanalizacije po podrumima i kućama u našoj ulici. Ukazivali smo i na problem sa kišnom kanalizacijom, kako u našoj, tako i u dve ulice iznad naše (Cajgetova i Lazara Mićunovića), što ste i sami potvrdili u Elaboratu koji ste pripremili, navodi se u dopisu.

Žitelji ove ulice ocenjuju da se situacija značajno komplikuje izgradnjnom dve stambene zgrade i novim priključcima i podsećaju:

  • Saglasnošću na izgradnju zgrade predviđeno je da se kišna kanalizacija priključi na ulice Lazara Mićunovića (jedna zgrada) i Darinke Radović (druga).

Uslov je bio, navode u pismu, rekonstrukcija Ulice Lazara Mićunovića i kišna kanalizacija u Radeta Milosavljevića. „Umesto toga pojavila se cev koja ide korz plac investitora, od Ulice Sunčani breg, preko Cajgetove i uključuje se u Darinke Radović, za koju niko nije znao da postoji“, pišu stanari.

Oni u obraćanju Vodovodu traže „hitno“ rešavanje problema.

Dopis Vodovodu

Glasu Šumadije javljaju se tokom dana i stanari ulica koje izlaze na Avalsku i koje su posle kiše koja je pala juče popodne gotovo neprohodne.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.