Tagovi:

4 komentara

  1. Da, znamo. Kao što znamo i koliko objekata u starom krugu fabrike propada a da su u vlasništvu grada koje je neka predhodna gradska vlast naplatila kao dug za uređenje zemljišta od Zastava kamiona, pa pokušala da preproda. Interesantno je da se trguje objektima u zoni pod zaštitom države, dok druga fabrika u toj zoni, Zastava Oružje, ne može da dobije ni jednu građevinsku dozvolu na objektima u svojini.

  2. Nazalost samo JEDNA zgrada je u vlasnistvu grada. Moglo je da bude drugacije, ali to sto je Verko radio i njegovi drugari to je posebna prica…Za sve se pita drzava jos uvek, dok se ne resi imovina.

    1. A šta su to radili Verko i „njegovi drugari“? Koliko će više neobavešteni likovi (ili naprednjački botovi) da lupetaju i pričaju neistine o periodu Verkove vlasti? Naravno da je bilo grešaka, ali sigurno ne toliko koliko je napravila ova nepismena i bahata naprednjačka vlast, od kako je zavladala posle karantinskog puča 2014 godine. Ne mogu više naprednjaci svoje neznanje i totalni neprofesionalizam da sakrivaju iza Verka i perioda njegove vlasti. Mnogo je godina prošlo od tada a rezultati naprednjačke vlasti u Kragujevcu su mizerni.

  3. Ma bitno da je Dašić oformio komisiju oja će se baviti tim… 🙂
    I šta mu radi Šuma, urbanista, Soković, Trifunović…dakle, veliko NIŠTA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.