ZZŠ, LDP, SPO – KRAGUJEVAC IMA ALTERNATIVU OVOJ GRADSKOJ VLASTI

Politika

U toku 21. redovnog zasedanja gradskog parlamenta odbornici opozicije, predstavnici odborničkih grupa LDP, Zajedno za Šumadiju i samostalni odbornik Milan Urošević, održali su konferenciju za novinare na kojoj su izneli svoje stavove o Predlogu odluke o budžetu grada Kragujevca za 2019. godinu.

Komentarišući ovaj dokument, Edis Durgutović, odbornik u Skupštini grada i zamenik šefa odborničke grupe Liberalno demokratske partije rekao je grad Kragujevac zaslužuje bolji budžet, više investicija i ambiciozniji gradski menadžment, a u skladu sa tim i veći broj radnih mesta. Pored toga, govorio je i o tome da Kragujevčani zaslužuju dostojanstven život u gradu koji treba da zauzme poziciju koja mu i pripada.

Samostalni odbornik, Milan Urošević je rekao da, za razliku od drugih gradova, Kragujevac ima alternativu i mogućnost da se pitanja vezana za grad reše na valjan, odgovoran i transparentan način. On je ocenio da će razvoj grada biti usporen ali da će se narednim lokalnim izborima sve rešiti.

  • Politika opozicije se potpuno razlikuje od aktuelne jer mi pod investicijama podrazumevamo prave investicije, kaže Veroljub Stevanović, odbornik u gradskoj skupštini i predstavnik Odborničke grupe Zajedno za Šumadiju. Stevanović se kritički osvrnuo na odluku o budžetu jer predviđa plaćanje kredita u visini od 20 odsto njegovog ukupnog iznosa. Podsetio da je aktuelna gradska vlast u proteklom periodu imala podršku Vlade RS i da opozicija ne kritikuje njene odluke zbog kritike već da su potrebne promene, zaključio je on.

 

Tagovi:

1 komentar

  1. Ma dajte molim vas ozbiljne ljude ,pogledajte fotografiju I bice vam sve jasno,kao sto je izmedju ostalog svima jasno da drugi deo opozicije nema nameru da podrzi Verka zato sto su njegovi stavovi vezani za licne interese I sibicarsko politikanstvo,a ovde nije rec samo o Kragujevcu ,vec o ocajnom I beznadeznom polozaju u kome se Srbija nalazi…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.