Delimo 3×2 ulaznice za Ladies night događaj

Kultura Milica

Glas Šumadije vas vodi na Ladies night događaj u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu 21. decembra od 20 časova

Delimo 3×2 karte, učesnici su svi koji ovu objavu lajkuju, u komentaru taguju osobu sa kojom bi išli u bioskop, kao i da objavu podele na svom FB profilu. Pobednike objavljujemo sutra (utorak, 20. decembar) u 22 sata.

Otkrijte Vitni Hjuston kakvu niste poznavali na Ladies night događaju u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu, u sredu 21. decembra od 20 časova uz film ,,I Wanna Dance With Somebody“!

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Piće dobrodošlice pre filma ugrejaće vas za sjajnu atmosferu koja vas očekuje na velikom platnu! Partneri ovog fantastičnog Ladies night događaja su MAC kozmetika koja je obezbedila vaučer sa 15% popusta svakom posetiocu Ladies nighta kao i poklon paket svojih fantastičnih proizvoda, dok je Viva by Ela obezbedila tri poklon paketa za najsrećnije u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu.

,,I Wanna Dance with Somebody” film o Vitni Hjuston u središte priče stavlja muzičku ikonu Vitni Hjuston. Naomi Aki tumači glavnu ulogu u mjuziklu koji je zasnovan na epskom životu i muzici legendarne pevačice. Režiran od strane Kesi Lemons prema scenariju Entonija Mekartena (nominovanog za Oskara), film vodi publiku na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i muziku Hjustonove.

Ne propustite Ladies night događaj u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu i provedite nezaboravno veče uz priču o Vitni Hjuston i sjajan vokal Naomi Aki!

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.