Meč lopta za fudbalerke Radničkog

Fudbal Grad Sport

Ženska selekcija fudbalskog kluba Radnički 1923 ima „meč loptu“ za ulazak u Super ligu Srbije. U nedelju u 17 sati na stadionu Čika Dača očekuje ih derbi i to protiv ŽFK Kolubare koja se trenutno nalazi na drugom mestu sa samo dva boda zaostatka iza Kragujevčanki. Matematički, eventualna pobeda fudbalerki iz Kragujevca donela bi direktan ulazak u Super ligu.

  • U nedelju nas očekuje derbi utakmica sa Kolubarom za ulazak u Super Ligu. Reč je o ekipi koja ima dosta iskustva, koja ima čvrstu odbranu a defanzivno odlično ispunjava zahteve, kao i u kontra napadima. U duelima sa njima uvek je bilo neizvesno i uvek je njihovo iskustvo donelo prevagu na terenu, mi smo od tog perioda sazreli kao ekipa, uz par pojačanja koja donose razliku na terenu, tako da se nadam da ćemo nastaviti ovaj niz pobeda i ući u utakmicu kao i svaku do sad. Definitivno se fokusiramo samo naš tim koji ima mnogo kvaliteta i ne samo jednog pojedinca, a to je jedno od naših oružija koji prati naš ofanzivni fudbal. Nadam se da ćemo rešiti u našu korist ovo prvenstvo i radovati se posle utakmice, jer smo pokazali na treninzima  i utakmicama da to zaslužujemo, kaže Aleksandar Ćurčić (Šef stručnog štaba)

Ukoliko pogledamo statistiku između ova dva kluba, ona je na strani Kolubare. Do sada su se ova dva kluba susrela pet puta, od kojih su Lazarevčanke slavile tri puta, jednom je bilo nerešeno a samo jednom su slavile Kragujevčanke. Sigurni smo da obe ekipe ulaze u ovaj meč maksimalno motivisano tako da će ovo biti pravi derbi ženskog fudbala kao i svaka utakmica koja je do sada odigrana između ova dva kluba.

  • U nedelju nas očekuje jedna tvrda utakmica protiv iskusne i borbene ekipe Kolubare. Biće to pravo nadmetanje a sitnice će odlucivati o pobedniku ovog meča. Motiv sigurno neće izostati jer je ulog veliki za obe ekipe. Iza nas je serija dobrih rezultata, atmosfera u ekipi je sjajna tako da očekujemo da ćemo u nedelju upisati nova 3 boda i obradovati naše navijače. Iskoristiću ovu priliku da pozovem sve ljubitelje fudbala da dođu i pogledaju ovaj derbi u nedelju jer će sigurno moći da vide jednu lepu fudbalsku predstavu a ujedno i da nam budu 12-i igrač, ističe kapitenka ekipe Tamara Jurišević.

Utakmica  je zakazana za nedelju 21. maj sa početkom u 17:00h na pomoćnom terenu stadiona „Čika Dača“.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.