U PONEDELJAK U OSNOVNOM SUDU U KRAGUJEVCU DISKUSIJA – KAKO OBEZBEDITI EFIKASNOST I PRAVIČNOST U IZVRŠNOM POSTUPKU?

Društvo

Tematska otvorena vrata predstavljaju otvoreni forum za diskusiju sa građanima o načinu rada njihovog suda. Organizuju se tri puta godišnje u 15 osnovnih sudova u Srbiji na različite teme za koje su građani zainteresovani u njihovom susretu sa pravosuđem.
Najnovija tema biće “Izvrštelji“, a diskusija se odvija u kragujevačkom Osnovnom sudu u ponedeljak (9. decembar) od 17 sati do 18 i 30 sati.

O tome šta građanima donose izmene i dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju, o novoj ulozi sudova, kao i o dostupnosti informacija o izvršnom postupku govoriće Jelena Damljanović, predsednica Izvršnog odeljenja Osnovnog suda u Kragujevcu, javni izvršitelj Danica Čolović i predstavnici Centra za evropske politike i USAID Projekta vladavine prava.
Skup u kragujevačkom Osnovnom sudu je deo projekta “Otvorena vrata pravosuđa” koji sprovodi YUCOM u saradnji sa partnerskim organizacijama i strukovnim udruženjima, a koji je podržala  Američka agencija za međunarodni razvoj USAID.

Učešće se može prijaviti do nedelje, 8. decembra, do 17 h na e-mail prijava@yucom.org.rs ili telefonom na broj 018/306975.

Tagovi:

1 thought on “U PONEDELJAK U OSNOVNOM SUDU U KRAGUJEVCU DISKUSIJA – KAKO OBEZBEDITI EFIKASNOST I PRAVIČNOST U IZVRŠNOM POSTUPKU?

  1. Prijava za Tematska otvorena vrata – Kako obezbediti efikasnost i pravičnost u izvršnom postupku?”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.