„300 KRAGUJEVČANA“ U BELOŠEVCU

Politika Video

U okviru „Kravana 300 Kragujevčana“ ovo udruženje održalo je tribinu u neselju Beloševac, na kojoj je predstavilo program „ Za bolji život u Kragujevcu“ 2020.-2025.

Građani su, kažu u „300 Kragujevčana“, kao najveće probleme naveli lošu infrastruktura, nedostatak vrtića i školu koja nije renovirana više od dve decenije, što prema njihovim rečima uslovljava odlazak mladih u druge delove grada. .

U Udruženju građana „ 300 Kragujevčana“ kažu da su tribine prilika da se građani upoznaju sa njihovim idejama, ali i da zajednički dođu do najboljeg rešenja za nagomilane probleme.

  • Ljudi nas prepoznaju, prepoznaju naše akcije kao korak napred na putu rešavanja njihovih svakodnevnih problema. Sve ovo je odlična osnova za realizaciju jedne vrlo važne ideje, a to je vraćanje institucije mesnih zajednica koja više ne postoji, istakao je predsedik Skupštine udruženja i odbornički kandidat„ 300 Kragujevčana „ Srđan Jovanović.

  • Sve je veći broj građana koji nam se priključuju na tribinama kako bi sa nama razgovarali o svojim problemima, što je odličan znak za nas. Milsim da su tome doprinele i dobre poruke koje im šaljemo, ali i naš pristup svakom njihovom problemu, sa dobrim idejama za njihovo prevazilaženje i rešavanje, kaže Dušan Zeka Aleksić.

Tribini u naselju Beloševac prisustvovali su i predstavnici Udruženja građana „ Volim selo svoje“ sa kojima je udruženje „ 300 Kragujevčana“ postiglo dogovor o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima.

Tagovi:

1 komentar

  1. Bila sam u Belosevcu i potpuno sam iznenadjena onim sto sam videla i cula. Jedan iskren i pravi pristup, potpuno drugaciji od svega sto smo do sada imali. Pricali smo ispred, imacete ogromnu podrsku kod nas u naselju. Svaka vam cast i samo napred!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.