Mali Gavrilo dobio obećanje od Dašića – pomoć bolesnoj deci Kragujevca

Grad

Mali gavrilo Đurđević, juče je stiagao u Budimpeštu i već uveliko traju analize, koje prethode primanju Zolgensme, leka koji košta 2.100.000 evra.

Pre odlaska, Gavrila je posetio gradonačelnik Kragujevca, Nikola Dašić, objavljeno je na Fesj stranici Za Gavrilovu pobedu.

Saopštenje sa stranice prenosimo u celosti.

„Drugari, tokom akcije, u poseti nam je bio gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić.

Grad Kragujevac će se u narednom periodu ukljuciti u akciju JKP „Gradska čistoća“ – BG „Recikliraj za život“, gde će Kragujevčani moći da donose svoj reciklažni materijal u školska dvorišta Osnovnih škola. Potom će JKP „Šumadija“ isti otkupiti i novac uplatiti za bolesnu decu grada Kragujevca koja su u trci sa prikupljnjem novca za lečenje.

Takođe, kako grad Kragujevac ima dvoje dece koja boluju od SMA 1, odnosno Minju i Gavrila, grad Kragujevac će dati sve od sebe i potruditi se da zajedno sa KC Kragujevac pošalje dva fizioterapeuta na specijalizaciju za rad sa decom koja boluju od SMA.

Ovo zaista mnogo znači nama kao roditeljima, pošto ćemo na taj način moći da se posvetimo pravom tretmanu naše dece u daljem razvoju. Na nama svima je da ovo ispratimo i da upoznamo sve kragujevčane sa dogovorom sa našim gradonačelnikom.“

Tagovi:

1 komentar

  1. Uzeti tudje bolesno dete u naručje za vreme pandemije, bez maske, samo radi političke promocije! Kakva drskost, neznanje i nepoštovanje mera !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.