DVE SELEKCIJA VALISA NA RAZMENI U KRAGUJEVCU

Sport

Dve selekcije Valisa, 2005. i 2007. godište, bile su ovog vikenda gosti vaterpolista iz redova kragujevačkog Radničkog, na razmeni tokom koje su odrađene po tri trening utakmice. Sparinzi su došli kao šlag na tortu u završnoj fazi priprema pred početak nove sezone, pa su na kraju svi bili prezadovoljni, kako urađenim u bazenu, tako i druženjem van njega.

  • Razmenu smo organizovali gotovo u poslednji čas i pre svega bih se zahvalio roditeljima što su se organizovali u kratkom roku i omogućili ovaj sparing. Mnogo su nam značile pripreme, kako bismo videli gde smo, jer su nam ovo bile prve utakmice, a uskoro nas očekuju i takmičarski mečevi. Do sada smo više radili na fizičkoj i tehničkoj pripremi, tako da smo još uvek neuigrani, ali se polako uigravamo i bićemo spremni za izazove koji nas očekuju – kazao je Darko Šantić, trener Radničkog.

Trener gostiju, Uroš Tešić, i sam je igrao za Radnički, a potom je u ovom klubu bio i trener mlađih selekcija, pa je znao šta njegovom timu mogu da donesu ovi sparinzi.

  • Radnički je na vrhunskom nivou u svim selekcijama i drago nam je da uopšte možemo da sparingujemo i imamo prijateljske odnose sa ovim klubom. Smatram da su jedni od najboljih timova, kako u državi, tako i regionu, tako da su ove pripreme mnogo značile našoj deci iz Valjeva, da napreduju i ostvare što bolje plasmane. Za njih je pre svega u mentalnom smislu bilo značajno da borave u gradu vaterpola, a pride su poradili na tehničkom i fizičkom delu – rekao je Tešić.

Piše: Igor Lazarević

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.