Advokatska komora Srbije: Bez odlaganja da se ukloni natpis iz Advokatske komore Kragujevac

Društvo

Povodom tvrdnji da je danas na prostorijama Advokatske komore Kragujevac osvanulo saopštenje u kome se zabranjuje ulazak nevakcinisanima, oglasila se i Advokatska komora Srbije.

U saopštenju objavljenom na sajtu Advokatska komora Srbije, koje je potpisao predsednik Komore, Vitkor Gostijanac, stoji da je Advokatska komora Srbije je obaveštena o natpisu na ulazu u zgradu Advokatske komore Kragujevca.

  • Ovim Vas pozivamo da odmah, bez odlaganja, ovo pismeno uklonite obzirom da važećim propisima Republike Srbije nije propisana obavezna vakcinacija, pa zbog toga isticanje ovakvog obaveštenja predstavlja povredu člana 21 Ustava RS kojom je zabranjena svaka diskriminacija, neposredna ili posredna, po bilo kom osnovu. Pomenuto pismeno je izazvalo uznemirenje javnosti, kako advokatske, tako i opšte, stoji u saopštenju.
Saopštenje Advokatske komore Srbije

Podsetimo, na društvenim mrežama se jutros pronela vest da se na vratima Advokatske komore Kragujevac nalazi saopšteje u kome se nevacinisanima zabranjuje ulazak. Naš reporter posetio je danas prostorije Advokatske komore i pomenuti natpis nije pronašao.

Za to vreme predsednik Advokatske komore Kragujevac, Zvonko Marković, danas nije želeo da razgovara za medije.

Tagovi:

2 komentara

  1. …a zbog čega, pomenuti pisači tog sramnog i fašističkog pamfleta, ne bi bili sankcionisani tako što će im Advokatska Komora Srbije ukinuti licence za bavljenje advokaturom…??????

    1. Cim antivakcioni lobi i njegovi advokati budu odgovarali za svakog pojedinacnog preminulog od posledica covid 19 jer svojim necinjenjem pospesuju razvoj novih sojeva. Podsetite se epidemiologije, 4. Godina dragi kolega.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.