Aktivisti SNS-a delili sugrađanima uskršnja jaja

Politika

Danas su aktivisti Gradskog dobora Srpske napredne stranke u Kragujevcu, kod fontane u Velikom parku i na Aerodromu kod Tržnice, organizovali akciju deljenja uskršnjih jaja. 

U Velikom parku aktivistkinje Srpske napredne stranke u podne su dočekale šetače sa poklonom koji simbolizuje najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

U neposrednom razgovoru na otvorenom, pored ovog simboličnog poklona, građanima su poklanjale i flajere sa informacijama o procesu imunizacije protiv kovida 19, jer je već dve godine više nego ikad, neizostavna želja povodom praznika: dobro zdravlje.

Građanima sa kojima su pričale poželele su da praznik provedu u krugu porodice u miru i ljubavi.

4 komentara

  1. Lako je prevariti mlade ljude bajkama o boljem životu. Mladi su uglavnom neiskvareni i naivni, i danas im u propaloj Srbiji možeš prodati svaku lepu i jeftinu pričicu punu aviona i kamiona. Nije mi samo jasno kako odrasli ljudi (naizgled normalni i razumni) nasedaju na naprednjačke šarene laže i gluposti. Tim pre što te priče lansiraju polupismeni i nesposobni naprednjački likovi, sa kupljenim diplomama, koji nikada ništa nisu radili u životu. Preciznije rečeno, priučeni prevaranti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.