Aktivisti SNS-a za vikend čistili korito Bresnice u uređivali mesne zajednice

Politika

Aktivisti Srpske napredne stranke u Kragujevcu, koji poslednjih mesec dana svakog vikenda razgovaraju sa građanima, ovog vikenda su u pojedinim mesnim zajednicama organizovali i akcije čišćenja.

Pa su članovi te stranke iz mesnih zajednica Narodni heroj Filip Kljajić i Bresnica čistili deo korita pored mosta na reci Bresnici.

U Dragobraći su očistili i prostor oko Mesne zajednice i Doma kulture u tom delu grada.

Fotografije: FB SNS Kragujevac
Tagovi:

3 thoughts on “Aktivisti SNS-a za vikend čistili korito Bresnice u uređivali mesne zajednice

  1. Neće valjda biti prevremeni lokalnih izbora ove godine? Nešto su se ovi naprednjaci uzjogunili u zadnje vreme pa sprovode neke tobože radne akcije po gradu. Doduše one se sprovode samo radi slikanja, ali i slikanje je kod njih u funkciji izbora. Možda su dobili signal iz svog generalštaba u BG pa su navalili da pokažu svoju „brigu“ za grad i građane. Možda još mogu nekog prevariti i uveriti ga da su oni „dobri i pošteni“.

  2. To je ono kad nadlzena komunalna preduzeca u kojima vecina njih radi, posao koji trebaju da rade toku radnog vremena obavljaju naknadno kao stranacka aktivnost (gde uz to licno zalaganje, promocija i slikanje gratis idu).

    Nego, sto ih nema mnogo na ovoj akciji… Mora da je u pitanju pritajeni tigar, skriveni zmaj rezim rada.

    Sve je ovo otislo predaleko i izgubilo bilo kakav smisao jer ovim samo obesmisljavaju i ukazuju da ustvari komunalna preduzeca su vec sada passé posto su tu udarnici partije (bilo koje nam na vlasti i u opoziciji) koji ce to uraditi bolje od njih a opet samo zato sto je aktivnost partije (necija dobar volja) a ne ono sto gradjani placaju.

  3. A ovi komunalci koji primaju velike plate neka uživaju…pomozite malo gradonačelniku da posredi svoje dvorište na kome mu je izgrdjena kuća na poklon.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.