Aktivisti SNS juče čistili mesnu zajednicu Teferič

Politika

Juče su aktivisti Srpske napredne stranke MO Teferič i koordinator rejona Rajica Milosavljević, organizovali akciju uređenja prostora, košenje trave, rastinja i šiblja kod česte.

  • Za narednu nedelju u planu je postavljanje rekvizita i terena za male sportove na području oko česme u ovom odboru. Cilj ove akcije je formiranje odmarališta za najmlađe, piše na fejsbuk stranici te partije.
Tagovi:

3 thoughts on “Aktivisti SNS juče čistili mesnu zajednicu Teferič

  1. A zašto sve to ne radi MZ, nadležne službe i Grad Kragujevac. Zašto ih mi plaćamo ako SNS uredjuje Grad? Po kom projektu oni to rade? Dozvole? Ako su oni preuzeli posao da uredjuju Grad zašto njih ne plaćamo? Ili plaćamo?

  2. Kad SNS padne sa vlasti njihovi članovi će nastaviti da se bave ovim „složenim“ poslovima. Angažovaće ih nova vlast. Obični članovi će verovatno doći dobrovoljno a stranački funkcioneri organizovano…direktno iz zatvora u Petrovcu.

  3. Gledam na slici ove stranačke aktivistkinje (koje su tu verovatno „dobrovoljno“ došle) pa nešto razmišljam i pitam se…koliko će vremena sutra trebati da se Srbija očisti od naprednjačkog korova? I koje mere će tada preduzeti nova demokratska vlast da se taj korov više nikada ne pojavi? Verovatno postoji neki politički „Glifosav 480 Total“ koji efikasno i trajno suzbija politički korov. Ako ne postoji onda se mora napraviti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.