Aleksić: Koluvija mora nazad u zatvor ako u Srbiji postoji tužilac

Politika

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da Vladimir Đukanović, poslanik SNS i branilac vlasnika „Jovanjice“ Predraga Koluvije, “nije sam došao na ideju” da radi emisiju sa svojim klijentom.

“Ako ima živog tužioca u državi Srbiji, počev od državne tužiteljke Zagorke Dolovac i tužioca u tom predmetu Saše Drecuna, oni moraju da reaguju, Koluvija mora da se vrati u pritvor, jer već sada radi na ometanju pravde”, rekao je Aleksić televiziji N1.

Aleksić je dodao da i Đukanović mora da odgovara jer “direktno utiče na tužioce i sudije u predmetu”, budući da je predsednik Odbora Skupštine Srbije za pravosuđe, Državnog veća tužilaca i Visokog saveta sudstva.

Potpredsednik Narodne stranke je istakao da je „na delu velika zamena teza, jer predstavnici režima žele da ljude koji su razotkrili ovaj slučaj prikažu kao da su želeli da sruše državu i izvrše državni udar.

“To dokazuje da je sve što smo govorili u prethodne dve godine tačno – da je čitav vrh režima u odbrani Koluvije, i to ne zbog Koluvije nego zbog sebe”, rekao je Aleksić.

Aleksić je istakao da je suđenje za Jovanjicu izmešteno iz sudnice u medije.

“Ovo je jedna sinhronizovana akcija medijske odbrane Koluvije”, rekao je on.

Aleksić je dodao da je direktor policije Vladimir Rebić “stao iza svojih policajaca” izjavom da su oni profesionalno obavili posao, kao i da su poligrafski testirani, ali se nakon toga Đukanović “naprasno pojavio na televizii Pink i napao Rebića“.

Potpredsednik Narodne stranke pokazao je fotografiju na kojoj se Koluvija vidi iza Aleksandra Vučića na srpsko-ruskom biznis forumu u Moskvi, forografiju Koluvije sa sadašnjim ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom, kao i fotografiju Vulina sa jednim od optuženih u predmetu „Jovanjica“ Stefanom Holićem, koji je nedavno vređao Aleksića na Tviteru.

Tagovi:

1 komentar

  1. Trenutno ne postoji. Čim ove naprednjačke kriminalce skinemo sa vlasti dobićemo i tužioce. U mafijaškoj državi ne postoje tužioci koji mogu raditi svoj posao. To nije logično, jer kada bi oni radili svoj posao država ne bi bila mafijaška. Zbog toga i ne znamo čime se Zagorka Dolovac zaista bavi, jer se svojim poslom sigurno ne bavi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.