Aleksić: Na izbore u Negotinu izlazimo protiv SNS-a i lista koje prave gužvu da pomognu režimu

Politika

Narodna stranka predala je listu za lokalne izbore u Negotinu, zakazane za 17. oktobar, izjavio je potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić.

  • U Negotinu će biti borba između liste Narodne stranke i liste SNS-a i SPS-a, koja je do sada vodila grad. Prvi na listi Narodne stranke je Krsta Stanković Njenjulović, koga Negotinci dobro poznaju. Narodna stranka će na izborima evidentirati svaku nepravilnost koja će se dogoditi u Negotinu, a već ih je bilo i oni koji se kriju iza svojih partijskih centrala u Beogradu su već opstruisali Narodnu stranku prilikom prikupljanja potpisa, zastrašivali su i pretili ljude koji su hteli da budu na našoj listi, a neke su pokušavali su da podmite i nudili im poslove. Od overivača su uveče uzimali spiskove građana koji su nam dali potpise podrške i zvali ih telefonom, tvrdi Aleksić.

Aleksić je istakao da visoki državni funkcioneri zloupotrebljavaju državne resurse i o trošku građana dolaze u Negotin i vode funkcionersku kampanju.

  • Na bilbordima neće biti lideri partije, nego ljudi iz Negotina, koje građani poznaju, a ne kao oni koji su do sada vladali, koji nisu u stanju da stanu imenom i prezimenom i traže podršku građana, nego se kriju iza partijskih lidera, istakao je Aleksić.

Aleksić je dodao da se, od kada je Narodna stranka najavila da će učestvovati na lokalnim izborima u Negotinu, u tom gradu „odjednom pojavila gomila stranaka koje su na usluzi režimu“.

  • Tako će na izborima biti desetak lista, ali će građani biti dovoljno mudri da prepoznaju ko se zaista suprotstavlja vlasti i ko ima program, a ko izlazi na izbore samo da bi pravio gužvu i pomogao režimu, rekao je Aleksić.

foto: Narodna stranka
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.